Θρήνος προκάλεσε ο θάνατος της Αμερικανίδας Ολυμπιονίκης Κέλι Κάτλιν

ΣΟΚ προκάλεσε στην παγκόσμια ποδηλασία ο θάνατος  της Αμερικανίδας Κέλι Κάτλιν. Σύμφωνα με τον πατέρα της, η 23χρονη «ασημένια» Ολυμπιονίκης του Ρίο στο ομαδικό πουρσουίτ, αυτοκτόνησε χωρίς να δώσει στη δημοσιότητα περαιτέρω λεπτομέρειες.

Η 23χρόνη αθλήτρια τον τελευταίο μήνα είχε εκμυστηρευτεί στο κοντινό της περιβάλλον πως ένοιωθε μεγάλη πίεση στην προσπάθειά της να συνδυάσει τον αθλητισμό με τις σπουδές.

Ο πατέρας της Κάτλιν είπε: «Δεν υπάρχει λεπτό που να περνάει και να μη σκεφτόμαστε τη θαυμάσια ζωή που θα μπορούσε να ζήσει».

Την θλίψη για τον θάνατο της νεαρής αθλήτριας εξέφρασε και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδηλασίας των ΗΠΑ, Ρομπ ΝτεΜαρτίνι. «Είμαστε βαθύτατα λυπημένοι από τον θάνατο της Κέλι. Θα μας λείψει πολύ. Η Κέλι ήταν κάτι παραπάνω από μια αθλήτρια ήταν και θα μείνει για πάντα μέλος της αμερικανικής οικογένειας της ποδηλασίας»

Η Κάτλιν, εκτός από το Ολυμπιακό μετάλλιο ήταν και τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια από το 2016 έως και το 2018. Εκτός πίστας, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές για να πάρει δίπλωμα στους υπολογιστές και τη μαθηματική μηχανική στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ