Θ. Κατσαρής: “Νιώθουμε όλοι πλέον πως ο ΠΑΟΚ αλλάζει επίπεδο”

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής μίλησε στο Paokday.gr για την κατάκτηση του ντάμπλ από την ποδοσφαιρική ομάδα, τα τμήματα του ερασιτέχνη που τα περισσότερα πρωταγωνιστούν και τη Νέα Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον δημοσιογράφο του PAOKDAY, Στέλιο Παπαντωνίου:

Για το νταμπλ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ: “Πιστεύω πως αν κάποιος μας έλεγε πριν 10 χρόνια ότι ο ΠΑΟΚ θα ζήσει τέτοιες στιγμές κανένας δεν θα το φανταζόταν. O κύριος Σαββίδης ήρθε και μας έκανε πραγματική ομάδα για να κερδίζουμε τους τίτλους στα γήπεδα. O άνθρωπος ο οποίος είχε σαν σκοπό την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να μπορεί ο ΠΑΟΚ να κατακτά τα νταμπλ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στερηθήκαμε το περσινό αλλά φέτος το πήραμε και νιώθουμε όλοι πλέον πως ο ΠΑΟΚ αλλάζει επίπεδο”

Για τo τμήμα του ΑΣ ΠΑΟΚ: “Στα τμήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ γίνεται μία τεράστια προσπάθεια και υπάρχει η υποδομή εδώ και πολλά χρόνια.Όπως βλέπετε το βόλεϊ κάθε χρόνο θα πάρει και κάποιον τίτλο, το handball τα ίδια, το ποδόσφαιρο γυναικών έχει καθιερωθεί. Προσπαθούμε όσο το δυνατόν γίνεται να δίνουμε την δυνατότητα στις ομάδες που έχουν τις προϋποθέσεις να πρωταγωνιστούν. Εκείνο όμως που είναι το πιο σπουδαίο στην φετινή κατάκτηση του νταμπλ είναι ότι θα γεμίσει η Ελλάδα νέους οπαδούς του ΠΑΟΚ. ”

Για τη Νέα Τούμπα: “Και το θέμα του νέου γηπέδου έχει μπει στις σωστές βάσεις. Έχουμε πάρει την έγκριση από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Υπάρχουν γραφειοκρατικά θέματα τα οποία θα τα αντιμετωπίσουμε όπως είναι οι περιβαλλοντικές μελέτες, αλλαγή χρήσης κτλπ. Όλα αυτά πιστεύω πως θα τα ξεπεράσουμε γιατί πλέον ενωμένοι με τον Σαββίδη μπροστά θα το κάνουμε το γήπεδο γιατί εμείς δεν ζητάμε λεφτά από κανέναν. Θέλουμε να κάνουμε το νέο μας γήπεδο με χρήματα δικά μας.”

πηγή: Paokday.gr

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Περιστέρι. Κολλημένος με την μπάλα από μικρή ηλικία, συνεχίζω με αυτή από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Απόφοιτος της σχολής δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, όπου έκανα και την πρακτική μου στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια, ραδιοφωνικός παραγωγός και παραγωγή στο ραδιόφωνο ΑΡΤ. Ο γραπτός τύπος με κέρδισε και η εφημερίδα Παρασκήνιο, μου έδωσε την ευκαιρία να αρθρογραφώ και να είμαι υπεύθυνος στο αθλητικό τμήμα. Παράλληλα, ξεκίνησα μία δικιά μου προσπάθεια και το www.kingsport.gr έγινε το νέο μου αμόρε! Υπεύθυνος, αρχισυντάκτης και δημοσιογράφος του Ατρομήτου (Άντρες- Κ20- γυναικεία ομάδα) σας μεταφέρω τις ειδήσεις διαδικτυακά.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*