Ιστορική νίκη για την Παναχαϊκή

Ιστορική νίκη πέτυχε η Παναχαϊκή επί του Κυπελλούχου με 2-1 μέσα στην Πάτρα και πήρε έτσι κεφάλι για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο «Δικέφαλος» προβλημάτισε, δεν έβγαλε αρκετές τελικές και φάνηκε οι παίκτες του Λουτσέσκου να είναι αναπροσανατολισμένοι με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν και τις δυο αδράνειες της άμυνας του ΠΑΟΚ και δίκαια πήραν μια ιστορική νίκη για αυτούς.

Ο αγώνας:

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το ματς με καλή στιγμή του Καρέλη μόλις στο 7’ και πάλι ο ίδιος παίκτης στο 17’ πήγε να «κρεμάσει τον τερματοφύλακα της Παναχαϊκής, αλλά πρόλαβε και μπλόκαρε.

Στο 35’ Ο Κυνηγόπουλος σούταρε από τα δεξιά με τον Πασχαλάκη να αποκρούει ασταθώς, δίνοντας το δικαίωμα στον Μπαστακό να πάρει το ριμπάουντ και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ για το 1-0.

Στο 56’ ο «Δικέφαλος» απάντησε, ο Σάκχοφ βρήκε τον Λημνιό στα δεξιά, ο τελευταίος σέντραρε, με τον Καρέλη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά από κοντινή απόσταση.

Στο 65’χάθηκε μεγάλη στιγμή για τους «ασπρόμαυρους», ο Λημνιός με εξαιρετική ατομική ενέργεια, βρήκε τον Ουάρντα που με την μία έβγαλε την πάσα στον Ελ Καντουρί. Ο Μαροκινός έκανε την κάθετη με τον Λημνιό να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Η Παναχαϊκή κόντρα στη ροή του ματς μπήκε ξανά μπροστά στο σκορ, με ωραίο βολέ του Λουμπαρδέα στο 68’.

Μέχρι το τέλος δεν έγινε από καμία πλευρά κάποια καλή στιγμή και έτσι το σκορ δεν άλλαξε.

 

Σκόρερ: 34’ Μπαστακός, 68’ Λουμπαρδέας – 56’ Καρέλης

Κίτρινες: 14’ Πλέγας, 18’ Λουμπαρδέας – 86’ Πέλκας

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Σταματόπουλος, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Πολίμος, Παπατόλιος Πλέγας, Ελευθεριάδης (Καρατσανάκοφ), Αργυρόπουλος (61’ Κολ), Κυνηγόπουλος, Μπαστακός (82’ Μωραΐτης)

Αναπληρωματικοί: Σούλης, Ντάσιος, Σταυρόπουλος, Μασούρας

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Κίτσιου, Βαρέλα, Μαλεζάς (73’ Μπίσεσβαρ), Τόσκα, Σάκχοφ, Μαουρίσιο (81’ Ζαμπά), Λημνιός, Ελ Καντουρί, Ουάρντα (66’ Πέλκας), Καρέλης

Αναπληρωματικοί: Σιαμπάνης, Κρέσπο, Κάνιας, Μπαλογιάννης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ