Ισόπαλες Γκρέμιο και Φλαμένγκο

Η Γκρέμιο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Φλαμένγκο στο Πόρτο Αλέγκρε, για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το γκολ του Μπρούνο Ενρίκε στο 69ο λεπτό., όμως η ομάδα του Ρενάτο Γκαούσο κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος με τον Πέπε. Η πρόκριση για τον τελικό θα ξεκαθαριστεί στον επαναληπτικό και στην έδρα της Φλαμένγκο στο Μαρακανά.

Στον άλλον… αργεντίνικο ημιτελικό μεταξύ της Ρίβερ Πλέιτ και της Μπόκα Τζούνιορς, η Ρίβερ επικράτησε με 2-0 και έχει το προβάδισμα για τον τελικό. Βέβαια όλα θα κριθούν στη ρεβάνς στο Λα Μπομπονέρα.

Στο πρώτο ημίχρονο η Φλαμένγκο είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην περιοχή της Γκρέμιο και να απειλήσει την εστία της, με αποτέλεσμα το πρώτο μέρος να λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο συνεχίστηκε η πίεση των φιλοξενούμενων και έφτασαν στο γκολ στο 69ο λεπτό. Μετά από πολύ ωραία σέντρα του Αρασκαέτα, ο Μπρούνο Ενρίκε πήρε την κεφαλιά, κάνοντας το 0-1.

Κόντρα στη ροή του αγώνα η Γκρέμιο κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 88ο λεπτό η “χρυσή” αλλαγή ο Πέπε, σκόραρε και ισοφάρισε σε 1-1.

Κίτρινες: Μίτσελ, Ντιέγκο Ταρντέλι, Κέινμαν- Ροντρίγκο Κάιο

Γκρέμιο (Ρενάτο Γκαούσο): Πάουλο Βίκτορ, Νταβίντ Μπραζ, Ραφαέιλ Γκαλιάρντο, Κέινμαν, Μπρούνο Κορτέζ, Μίτσελ (82′ Μαϊκόν), Ματέους Ενρίκε, Ντιέγκο Ταρντέλι (78′ Αντρέ), Άλισον (82′ Πέπε), Λουάν, Έβερτον

Φλαμένγκο (Χόρχε Χεσούς): Ντιέγκο Άλβες, Ραφίνια, Φιλίπε Λουίς (90′ Ρενέ), Πάμπλο Μάρι, Ροντρίγκο Κάιο, Ριμπέιρο, Αράο, Αρασκαέτα, Γκέρσον (73′ Μότα), Γκάμπριελ Μπαρμπόσα, Μπρούνο Ενρίκε (90′ Βιτίνιο)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ