Ιταλογερμανικές σειρήνες για Ζιρού

Τόσο η Ίντερ όσο και οι Ντόρτμουντ και Μίλαν ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ολιβιέ Ζιρού, με την πρώτη να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ, ο Αντόνιο Κόντε έχει στην κορυφή της λίστας του τον Γάλλο πρωταθλητή κόσμου γνωρίζοντας τον καλά από την κοινή παρουσία τους στην Τσέλσι. Υπήρξε μάλιστα και συνάντηση των ανθρώπων της ομάδας του Μιλάνου με τους ατζέντηδες του Γάλλου επιθετικού και συνομίλησαν για μια πιθανή συμφωνία.

Ο επιθετικός της Τσέλσι φέρεται να θέλει το συμβόλαιο του να έχει διάρκεια δυόμιση ετών, κρατώντας τον δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Μένει φυσικά να δούμε ποια θα είναι η στάση των “Μπλε” καθώς ο Γάλλος δεσμεύεται μέχρι τον Ιούνιο που έρχεται και δεδομένου ότι ισχύει προς το παρόν η απαγόρευση μεταγραφών, δεν θα είναι μικρό το ποσό που θα ζητηθεί για την απόκτηση του στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Άλλες δύο ομάδες έχουν προστεθεί στις ενδιαφερόμενες για τον Ζιρού. Αυτές είναι οι Ντόρτμουντ και Μίλαν, με την δεύτερη να εκδήλωσε ενδιαφέρον την Τετάρτη ενώ παράλληλα συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις της με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*