Ιωνικός: Στις 29/5 ξεκινάει η ανακατασκευή του “Πλάτωνα”

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Νίκαιας, στις 29 Μαΐου θα εκκινήσουν οι εργασίες στον «Πλάτωνα» έπειτα από ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής.

Οι εργασίες ανακατασκευής του «Πλάτωνα» αναμένεται να ξεκινήσουν στις 29 Μαΐου και αρχικά θα αντικατασταθεί το παρκέ, ενώ μετέπειτα θα ακολουθήσει η πλήρης ανακατασκευή των αποδυτηρίων και η αύξηση της χωρητικότητας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ιωνικού:

“Η ανακατασκευή του Πλάτωνα, οπως ενημερωθήκαμε επίσημα απο την Δημοτική Αρχή, ξεκινάει στις 29 Μαΐου και σηματοδοτεί την έναρξη των εργασιών που με την ολοκλήρωσή τους θα χαρίσουν στον Ιωνικό το δικό του σύγχρονο γήπεδο!

Στις 29/5 ξηλώνεται το παλιό παρκέ και τοποθετείται το νέο σε μια διαδικασία που θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα. Μετά την τοποθέτηση του παρκέ αναμένεται να εχει ολοκληρωθεί και το γραφειοκρατικό κομμάτι της ανακατασκευής των αποδυτηρίων για να ξεκινήσει άμεσα και το δεύτερο στάδιο των εργασιών!

Είμαστε εδώ, για τον Ιωνικό!”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ