Κανένα ενδιαφέρον Ατρομήτου για Καρέλη

Τις τελευταίες μέρες φημολογείται έντονα το όνομα του Νίκου Καρέλη για τον Ατρόμητο.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του Kingsport.gr, δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για τον νεαρό επιθετικό από την πλευρά των Περιστεριωτών, παρόλο που αναφερόταν για έντονο πρέσινγκ από την μεριά του Γιάννη Αναστασίου. Δεν έχει υπάρξει επαφή των δύο πλευρών.

Το ιδιαίτερα υψηλό κασέ του ποδοσφαιριστή θα ήταν υπέρβαση στο μπάτζετ του Ατρομήτου και επίσης οι πληροφορίες αναφέρουν οτι προτεραιότητα για τον Καρέλη είναι το εξωτερικό.

*** Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι στο Kingsport.gr στα υπόψιν και στη λίστα βρίσκονται τα ονόματα των Ατζαγκούν και Βύντρα. ***

 

ΥΓ: Αναμένω την διάψευση σε αυτό το δημοσίευμα, όχι από τους …εκνευρισμένους του Ατρομήτου, αλλά από το μέσο που το κάνει!!

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Περιστέρι. Κολλημένος με την μπάλα από μικρή ηλικία, συνεχίζω με αυτή από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Απόφοιτος της σχολής δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, όπου έκανα και την πρακτική μου στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια, ραδιοφωνικός παραγωγός και παραγωγή στο ραδιόφωνο ΑΡΤ. Ο γραπτός τύπος με κέρδισε και η εφημερίδα Παρασκήνιο, μου έδωσε την ευκαιρία να αρθρογραφώ και να είμαι υπεύθυνος στο αθλητικό τμήμα. Παράλληλα, ξεκίνησα μία δικιά μου προσπάθεια και το www.kingsport.gr έγινε το νέο μου αμόρε! Υπεύθυνος, αρχισυντάκτης και δημοσιογράφος του Ατρομήτου (Άντρες- Κ20- γυναικεία ομάδα) σας μεταφέρω τις ειδήσεις διαδικτυακά.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*