Κατέθεσε την εγγύηση για την προσωρινή αποφυλάκισή του ο Ραούλ Μπράβο

Στην κατάθεση της εγγύησης, ύψους 100 χιλ. ευρώ, προχώρησε ο δικηγόρος του Ραούλ Μπράβο, προκειμένου ο πελάτης του να αποφυλακιστεί προσωρινά, μέχρι να πραγματοποιηθεί η δίκη για την υπόθεση των στημένων αγώνων στην Ισπανία.

Αυτό επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του Ραούλ Μπράβο, Ίνιγκο ντε λα Κάγιε, που τόνισε ότι η απελευθέρωση του πελάτη του είναι θέμα ωρών και εξαρτάται από τον Εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση για τη χειραγώγηση αγώνων.

Ο δικηγόρος ξεκαθάρισε πως ο Ραούλ Μπράβο αρνήθηκε να καταθέσει, εξαιτίας της κατάστασης του δικαστικού απορρήτου, όσο είναι σε εξέλιξη η έρευνα, τονίζοντας πως «ξέρουμε για τι πράγμα κατηγορούμαστε, αλλά όχι τον λόγο που κατηγορούμαστε, γεγονός που θέτει την ισορροπία σε μία ανισόρροπη θέση».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ