Κεμζούρα: “Θέλουμε να μπούμε στα playoffs”

Ο Κεστούτις Κεμζούρα μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές και τους λόγους που έφεραν την ήττα, ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει ακόμα στόχο την πρόκριση στα playoffs.

Απογοητευμένος ο Κεστούτις Κεμζούρα, δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει και εξήγησε ότι ο στόχος παραμένει η είσοδος στην οκτάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς του Ολυμπιακού:

“Συγχαρητήρια στην Εφές. Έπαιξε καλό μπάσκετ, ήταν έτοιμη και δεν μας άφησε να γυρίσουμε τη μπάλα. Δεν άφησαν να παίξουμε όπως είχαμε σχεδιάσει κυρίως στο 2ο και 4ο δεκάλεπτο. Είχαμε 11 λάθη στο ημίχρονο και τους αφήσαμε να σκοράρουν 20 πόντους με λέι απ. Δεν κάναμε αυτά που είπαμε. Δεν παλέψαμε. Το θετικό είναι ότι βγήκαμε να παλέψουμε. Παλέψαμε, μειώσαμε στους 6, αλλά με τρίποντα οι αντίπαλοί μας ανέβασαν και πάλι την διαφορά. Έχουν ταλέντο. Κυρίως οι Μίτσιτς και Λάρκιν σκόραραν και δημιούργησαν. Δεν τους σταματήσαμε. Το θετικό είανι ότι κερδίσαμε 2 δεκάλεπτα αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να κερδίσεις την Εφές”.

Για το αν μπορεί να αλλάξει ο Ολυμπιακός προς το καλύτερο: “Έγιναν αλλαγές. Οι νέοι παίκτες χρειάζονται χρόνο. Για παράδειγμα τα ματς απς στον αγώνα δεν μας βοήθησαν. Ο Ρότσεστι θα βοηθούσε στην επίθεση, αλλά θα είχαμε πρόβλημα στην άμυνα. Από την άλλη η ίδια ομάδα έπαιξε το πρώτο και τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά και το δεύτερο και τρίτο. Οι αλλαγές δεν θα γίνουν αμέσως. Θέλουν χρόνο. Σήμερα είδαμε κάποια καλά κομμάτια. Πρέπει να αποκτήσουμε συνέπεια και να αυξήσουμε τα καλά λεπτά”.

Για τον στόχο του Ολυμπιακού και ποιος είναι αυτός: “Θέλουμε να μπουμε στα playoffs. Αυτός είναι ο στόχος. Δεν μπορούμε να το υποσχεθούμε αυτό και κανένας δεν είπε ότι είναι εύκολο. Κάθε ήττα μας δυσκολεύει. Έχουμε τρεις σερί ήττες στη σειρά, αλλά έχουμε και το ματς της Μόσχας. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα, δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*