Κιθ Λάνγκφορντ στο Kingsport.gr: «Πήραμε τη νίκη ωστόσο χρειαζόμαστε βελτίωση»

Ο Κιθ Λάνγκφορντ μίλησε στο Kingsport.gr και στον Γιώργο Μίχα για τη νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ επί της Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ με 89-84 στη πρεμιέρα του «τριφυλλιού» στην Euroleague, απέδωσε το θετικό αποτέλεσμα των «πρασίνων» στις επιλογές του Τσάβι Πασκουάλ και εξήγησε τι χρειάζεται να βελτιώσει ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Παναθηναϊκού απόψε, τι συνέβη;

‘Ηταν απλά το πρώτο μας παιχνίδι και η Μακάμπι είχε το πλήρες ρόστερ της εκτός του Τζέρεμι Πάργκο. Δεν ξεκίνησαν καλά στο ματς αλλά μετά άρχισαν να ανεβάζουν το ρυθμό τους και πέτυχαν μερικά καλάθια. Είναι μια καλή ομάδα και πιστεύω πως θα φτάσουν μέχρι τα πλέι οφ. Περιμέναμε πως θα μας δυσκολέψουν, αλλά το σημαντικό είναι πως βρήκαμε τον τρόπο να πάρουμε τη νίκη στο τέλος και αυτό είναι που μετράει περισσότερο.

Τι ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό;

Ο προπονητής μας έκανε μερικές καλές επιλογές όσον αφορά τις θέσεις μας, έβαλε τους κατάλληλους παίκτες τη κατάλληλη στιγμή στο παρκέ και έτσι βελτιώσαμε κατά πολύ την άμυνά μας όταν το χρειαζόμασταν περισσότερο. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι θεατές μας έδωσαν ενέργεια και αυτό μας βοήθησε σημαντικά επίσης. Κάναμε αρκετά λάθη στο παιχνίδι αλλά σε γενικές γραμμές τα πήγαμε πολύ καλά.

Που πιστεύεις οτι χρειάζεται περισσότερη βελτίωση η ομάδα;

Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η εκτέλεση των φάσεων. Είτε είναι στην άμυνα είτε στην επίθεση. Κάναμε πολλά λάθη στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού και χρειάζεται να βελτιωθούμε και να κρατάμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και στα 40 λεπτά του αγώνα. Μπορεί να υπάρξουν ομάδες στη διάρκεια της διοργάνωσης, που δεν θα χάσουν τα σουτ που δώσαμε απόψε στη Μακάμπι στο τέλος της αναμέτρησης και να μας κοστίσουν την ήττα. Πρέπει επίσης να βελτιωθούμε στα ριμπάουντ αλλά και στις ελεύθερες βολές.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ