“Κλείδωσε” την πρόκριση από το πρώτο ματς η Μπάγερν

Επιβλητική νίκη με ουσιαστική πρόκριση πέτυχε η Μπάγερν Μονάχου επί της Τσέλσι με 0-3 στο “Στάμφορντ Μπριτζ”, στο πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων για τη φάση των “16” του Champions League.

Η Μπάγερν μετραει 7 νίκες συνεχόμενες από τα ματς της φάσης των ομίλων (24-5 τα τέρματα) και έγινε η πρώτη γερμανική ομάδα στην ιστορία του Champions League που είχε το απόλυτο των νικών στη φάση των ομίλων.

Τα γκολ των Βαυαρών πέτυχαν οι Γκνάμπρι (2 γκολ) και Λεβαντοβσκι.

Ο αγώνας:

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά η Μπάγερν είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ με τον Μίλερ και τον Λεβαντόφσκι, ωστόσο δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ.

Οι Γερμανοί συνέχισαν να έχουν ευκαιρίες για να βρουν το γκολ, ωστόσο στο 35’ ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς για την Τσέλσι, όταν ο Μάουντ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλα η μπάλα κατέληξε άουτ.

Αντίθετα ένα λεπτό αργότερα ο Μίλερ πήρε τη γυριστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, με τον Καμπαγέρο να μένει “άγαλμα”

Η Μπάγερν είχε τις περισσότερες τελικές προσπάθειες για να ανοίξει το σκορ, με αποτέλεσμα στο 51’ ο Γκνάμπρι εκτέλεσε από κοντά τον Καμπαγέρο για το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα οι «Βαυαροί» διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον ίδιο πρωταγωνιστή τον Γκνάμπρι στο 54’. Ο Γκνάμπρι έφτασε τα 6 γκολ στο φετινό Champions League και όλα τους έχουν σημειωθεί στο Λονδίνο, καθώς είχε σκοράρει και τέσσερις φορές κόντρα στην Τότεναμ στη φάση των ομίλων.

Στο 73’ η Μπάγερν Μονάχου πέτυχε ακόμα ένα γκολ για τι τελικό 0-3 . Ο Ντέιβις από τα αριστερά απέφυγε σαν σταματημένους δύο αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή και έκανε το γύρισμα, με τον Λεβαντόβσκι να εκτελεί από το ύψος της μικρής περιοχής τον ανήμπορο να αντιδράσει Καμπαγέρο.

Στο 83’ η Τσέλσι έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Μάρκο Αλόνσο.

Οι φιλοξενούμεμοι έκαναν ό,τι ήθελαν στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν σε μία καθαρή εκτός έδρας επικράτηση με σκόρερ τους Γκνάμπρι (δύο γκολ) και Λεβαντόβσκι.

Σκόρερ: 51′ 54′ Γκνάμπρι, 76′ Λεβαντόβσκι

ΤΣΕΛΣΙ: Καμπαγέρο, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρίντιγκερ, Τζέιμς, Ζορζίνιο, Κόβατσιτς, Αλόνσο, Μπάρκλεϊ, Μάουντ, Ζιρού

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Παβάρ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ντέιβις, Κίμιχ, Αλκάνταρα, Κομάν, Μίλερ, Γκνάμπρι, Λεβαντόβσκι

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ