Κοιτάζει Σάντσο, Βέρνερ και Τσάλοφ η Τσέλσι

Να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή κοιτάζει η Τσέλσι για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ονόματα όπως του Γουίλφριντ Ζάχα, του Τζέιντον Σάντσο, Τίμο Βέρνερ, αλλά και του Φέντορ Τσάλοφ, βρίσκονται στην μεταγραφική λίστα των Λονδρέζων.

Οι “μπλε” αυτή την στιγμή, έχουν στην επιθετική τους φαρέτρα τους Ολιβιέ Ζιρού, Μίτσι Μπατσουαγί και Πέδρο, οι οποίοι δεν διανύουν την καλύτερη αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα και οι τρεις τους δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι και γι’αυτό οι Λονδρέζοι “σκανάρουν” τον επόμενο επιθετικό τους.

Το σενάριο απόκτησης του Ζάχα φαντάζει το πιο εύκολο, με την Κρίσταλ Πάλας να είναι “ανοιχτή” σε προτάσεις.

Από την άλλη πλευρά υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Σάντσο και Βέρνερ. Σίγουρα η μεταγραφή τους στο Στάνφορντ Μπριτζ δεν θα είναι απλή, καθώς το ποσό που θα πρέπει να δαπανηθεί θα είναι αρκετά υψηλό, το ίδιο και ο ανταγωνισμός.

Ο Τσάλοφ κάνει εξαιρετική χρονιά και δεν θεωρείται το “μεγάλο όνομα”, ωστόσο είναι μια λύση που εξετάζουν σοβαρά στην Τσέλσι, ώστε να προχωρήσει άμεσα η μετακίνηση του στο Λονδίνο, σε περίπτωση που ισχύσει απαγόρευση μεταγραφών.

Το μόνο που μένει, είναι να δούμε αν τελικά η Τσέλσι θα έχει το δικαίωμα τον ερχόμενο Γενάρη να προβεί σε μεταγραφικές κινήσεις ή θα υπάρξει απαγόρευση από την FIFA.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*