Κόμπι Μπράιαντ: Η “κλειστή” κηδεία και το πόρισμα του ιατροδικαστή

Η ταφή του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του Τζιάνα, πραγματοποιήθηκε από την οικογένειά τους την περασμένη Παρασκευή (07/02). “Διαμπερές τραύμα” είναι η επίσημη αιτία θανάτου τους.

Ο επίλογος στην τραγική ιστορία του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του Τζιάνα γράφτηκε την περασμένη Παρασκευή (7/2), όταν πραγματοποιήθηκε η κηδεία πατέρα και κόρης. Στην τελετή παρευρέθησαν μόνο στενοί συγγενείς και φίλοι του θρύλου των Λος Άντζελες Λέικερς, που έδωσαν το «παρών» στο κοιμητήριο Pacific View Memorial Park στην Καλιφόρνια.

Όλα αυτά έγιναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού δεν υπήρχαν φωτογράφοι και δημοσιογράφοι, σεβόμενοι την επιθυμία της συζύγου του Κόμπι, Βανέσα.

Πάντως, την Δευτέρα 24 του μηνός στο «Staples Center», όπου μεγαλούργησε ο θρύλος του ΝΒΑ στους Λος Άντζελες Λέικερς, θα πραγματοποιηθεί μία τελετή, στην οποία θα μπορέσουν οι «Λιμνάνθρωποι» και οι φίλαθλοι του μπάσκετ να αποτίσουν φόρο τιμής στον Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έχασε τη ζωή του, μαζί με την κόρη του Τζίτζι, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή 

Επίσημη αιτία του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ ήταν τραύμα από αμβλύ όργανο, έπειτα από την πτώση του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε με την κόρη του. Μάλιστα, σύμφωνα με το «FOX 11» που έφερε στην δημοσιότητα το πόρισμα, η απόσταση από το χτύπημα και τον θάνατό του ήταν μικρή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ