Κόουτο: «Ο Γκουαρντιόλα μου είπε ότι θα κάνω προετοιμασία με την πρώτη ομάδα και από εκεί θα εξαρτηθεί από εμένα»

Ο Γιάν Κόουτο μίλησε για την  συζήτηση που έκανε με τον Πεπ Γκουαρντιόλα και το πλάνο για την ανάδειξή του στην πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι .

Ο Βραζιλιάνος   αμυντικός της Κοριτίμπα θα ολοκληρώσει την μεταγραφή του, στους «πολίτες» τον Ιούλιο όταν θα γίνει 18 ετών.

Πριν ολοκληρωθεί η συμφωνία, είχε βρεθεί κοντά στην Μπαρτσελόνα, αλλά μια συζήτηση που έκανε με τον Γκουαρντιόλα τον έπεισε τελικά να επιλέξει την Αγγλική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχα μια καλή συνομιλία με την Μπαρτσελόνα και σκέφτηκα ότι θα πάω εκεί. Αλλά τότε εμφανίστηκε η Μάντσεστερ Σίτι και μου έδειξε πώς θα ήταν τα πράγματα εκεί. Στην αρχή, ήθελαν να με στείλουν δανεικό αμέσως, αλλά μετά μίλησα με τον Γκουαρντιόλα. Μου είπε ότι θα κάνω προετοιμασία με την πρώτη ομάδα και από εκεί θα εξαρτηθεί από εμένα. Ο Γκουαρντιόλα ήταν πολύ προσεκτικός και είπε ότι ήταν πολύ χαρούμενος που ερχόμουν στην ομάδα. Ήταν η καλύτερη απόφαση για μένα. Ήθελα πραγματικά να κάνω μια πλήρη σεζόν στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, αλλά δυστυχώς δεν έχει προχώρησε έτσι. Είδα ότι μπορούσα να πετύχω μεγάλα πράγματα και εκπληρώνω ένα όνειρο πηγαίνοντας να παίξω στην Ευρώπη.»

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*