Μία αναμέτρηση με δυό χαμένους

ΠΑΣ Γιάννενα και Αστέρας Τρίπολης, δύο ομάδες που έψαχναν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην μάχη της σωτηρίας τους, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της αγωνιστικής σεζόν, συμβιβάστηκαν με τον ένα βαθμό μιας και καμία εξ αυτών δεν μπόρεσε να πετύχει το “χρυσό” τέρμα(0-0).

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά νωχελικό. Παρακολουθήσαμε ένα σκληρό παιχνίδι στον χώρο της μεσαίας γραμμής με τους γηπεδούχους θα λέγαμε να έχουν τον πρώτο λόγο ως προς την κατοχή της μπάλας, όμως στις τελικές τους προσπάθειες, αμφότερες οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικές.

Οι γηπεδούχοι δικαίως φωνάζουν για ένα γκολ που τους ακυρώθηκε στο 47′ λανθασμένα ως οφσάιντ. Ο Κρίζμαν σκόραρε με κεφαλιά, όμως την ώρα που ο Νικολιάς έκανε την σέντρα, ο φορ των Ιωαννίνων καλυπτόταν από την αμυντική γραμμή των Αρκάδων.

Στο 49′ άλλο ένα γκολ ακυρώθηκε, αυτή την φορά για τον Αστέρα και σωστά σφύριξε ο διαιτητής της αναμέτρησης. Ο Τριανταφυλλόπουλος σκόραρε έπειτα από εκτέλεση κόρνερ όμως αρχικά είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ στην ίδια φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο τόσο ο ΠΑΣ όσο και ο Αστέρας πάτησαν με αξιώσεις στα καρέ των αντιπάλων τους, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα δίχως ομως κάποιο αντίκρισμα βρίσκοντας απέναντι τους σε εξαιρετική φόρμα τους Έλληνες γκολκίπερ, Αθανασιάδη και Μιχαήλ(αντίστοιχα).

Αυτό το 0-0 δίνει μία παράταση ζωής ως προς τους φιλοξενούμενους ενώ φέρνει μία θέση πιο πίσω τον ΠΑΣ. Αστέρας και Ξάνθη ισοβαθμούν στην 11η-12η θέση αντίστοιχα με 29 βαθμούς, μόλις έναν πάνω από τον Ό.Φ.Η. και 2 από τον ΠΑΣ.

Στην επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ ταξιδεύει στην Νέα Σμύρνη για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο ενώ ο Αστέρας στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον Ό.Φ.Η. που βρίσκεται αυτός από σήμερα πίσω του στο -1 και στην θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Η Ξάνθη έχει εύκολη έργο στην έδρα της απέναντι στον ουραγό Απόλλωνα.

 

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 

ΠΑΣ Γιάννινα(Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Α., Σκόνδρας, Κάργας, Κάστρο(78′ Λεό), Σεργκελασβίλι, Νικολιάς(62′ Παμλίδης), Πάντελιτς, Κρίζμαν(74′ Αθανασιάδης), Μάνος, Μπουκουβάλας.

 

Αστέρας Τρίπολης(Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Μαρτίνεζ, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μπέλοκ(68′ Τασουλής), Μανιάς(30′ Αραβίδης), Τσιλιανίδης(88′ Βλάχος).

Κίτρινες κάρτες: Μιχαήλ(56′). Παμλίδης(73′), Κάρτας(90’+2)/Πασαλίδης(51′), Μαρτίνες(73′), Τριανταφυλλόπουλος(80′)

 

Κόκκινες κάρτες: -/-

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ