Μεγάλο “διπλό” της Πάρμα κόντρα στην Νάπολι, στο ντεμπούτο του Γκατούζο

Στο ντεμπούτο του Τζενάρο Γκατούζο η Νάπολι ηττήθηκε απέναντι στην Πάρμα, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν νικητές από το Σαν Πάολο μετά το τελικό 2-1. Νίκη-ανάσα πήρε η Μπρέσια στην έδρα της με 3-0, απέναντι στην Λέτσε, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σέριε Α.

Νάπολι – Πάρμα 1-2

Με τον Τζενάρο Γκατούζο στο πάγκο για πρώτη φορά, η Νάπολι δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Η Πάρμα έφυγε με το “διπλό” από το Σαν Πάολο και έτσι ξέφυγε και εκείνο μόνη στην 7η θεση με 24 βαθμούς. Από την άλλη οι Ναπολιτάνοι βρίσκονται στην 8η θέση με 21.

Η Πάρμα πάγωσε το Σάο Πάολο μόλις στο 4ο λεπτό, με τον Κουλουσέφσκι να ανοίγει το σκορ.

Η Νάπολι πίεσε στην συνέχεια και είχε το ελέγχο χωρίς ωστόσο να μπορέσει να βρει απάντηση μέχρι το ημίχρονο.

Η ομάδα του Γκατούζο μπήκε με πατημένο το γκάζι στο δεύτερο μέρος. Το γκολ που έφερε το παιχνίδι στα ίσα ήρθε από τον Μίλικ, στο 64ο λεπτό, αλλά το γκολ της νίκης για την Πάρμα πέτυχε ο Ζερβίνιο στο 90+3′, παγώνοντας τους “παρτενοπέι”.

Νάπολι (Τζενάρο Γκατούζο): Μερέτ, Ντι Λορένζο, Μανωλάς, Κουλιμπαλί (5΄Λουπέρτο), Ρούι, Ρουίζ, Άλαν (63′ Μέρτενς), Ζολίνσκι, Καγιεχόν, Ινσίνιε (79′ Λοζάνο), Μίλικ.

Πάρμα (Νταβέρσα): Σέπε, Νταρμιάν, Ιακοπόνι, Άλβες, Γκαγλιόλο, Χερνάνι, Μπρούγκμαν, Μπαρίλα (66′ Γκράσι), Κουλουσέφσκι, Ζερβίνιο, Κορνέλιους (17′ Σπροκάτι (77′ Πεζέλα)).

Μπρέσια – Λέτσε 3-0

Μια πολύ σημαντική νίκη πήρε η Μπρέσια στην έδρα της, απέναντι στην Λέτσε. Οι γηπεδούχοι έστω και προσωρινά ξέφυγαν από την ζώνη του υποβιβασμού ανεβαίνοντας στην 17η θέση με 13 βαθμούς. Η Λέτσε βρίσκεται στην 16η θέση με 15 βαθμούς.

Ένα σκληρό παιχνίδι, χωρίς ρυθμό, με πολλά τάκλιν και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 32′ με τον Κανσελόρ. Το 2-0 για την Μπρέσια έγινε στο 44′ με τον Τορεγκρόσα. Το 3-0 έκανε ο Σπάλεκ στο 61′, σφραγίζοντας από νωρίς το τρίποντο για την Μπρέσια.

Μπρέσια (Κορόνι): Αλφόνσο, Σαμπέλι, Μανγκραβίτι, Κανσελόρ, Ματέγιου, Μπισόλι, Τόναλι (80΄Βιβιάνι), Νμπό (29′ Σπάλεκ), Ρομούλο, Τερογκρόσα (70′ Μαρτέλα), Μπαλοτέλι

Λέτσε (Λιβεράνι): Γκάμπριελ, Ρισπόλι, Ροσετίνι, Ντελ Όρκο, Καλντερόνι (72′ Μπαμπακάρ), Ταμπανέλι, Ταχτσίδης, Μάγερ (62′ Φαρίας), Σάκοφ (46′ Φάλκο), Λαπαντούλα, Λα Μαντία

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ