Μετακομίζει στο Βέλγιο ο Κομπανί

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε στο τελικό κυπέλλου Αγγλίας της Γουότφορντ και έφτασε στην κατάκτηση του εγχώριου τρεμπλ – αφού είχε ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα και το League Cup.

Ο Βενσάν Κομπανί ανακοίνωσε μέσα από την ανάρτησή του στο facebook την αποχώρησή του από τους «Πολίτες» μετά από 11 χρόνια. Ο Βέλγος αμυντικός θα αναλάβει πόστο παίκτη-προπονητή για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς, μετά από συζητήσεις, συμφώνησε με τον ιδιοκτήτη της Άντερλεχτ Μαρκ Κόουκε και τον τεχνικό διευθυντή Μαρκ Αρνεσεν.

Ο Κομπανί μετακόμισε στην Μάντσεστερ Σίτι το 2008 από την Άντερλεχτ και κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα, δύο κύπελλα, 4 League Cup και 2Κομιούνιτι Σιντλ.

Τι ανέρτησε στο facebook ο 33χρονος:

«Μόλις είδαμε το κλείσιμο μίας απίστευτης σεζόν, της 11ης μου ως ”γαλάζιος”. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το γράφω αυτό, αλλά και της τελευταίας μου ως ”γαλάζιος”. Η Μάντσεστερ Σίτι μου έδωσε τα πάντα, προσπάθησα να δώσω κι εγώ όσα περισσότερα μπορούσα. Ο Σεΐχης Μανσούρ μου άλλαξε τη ζωή και αυτές όλων των οπαδών της Σίτι σε όλο τον κόσμο. Είναι κλισέ αλλά χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα ήμουν τίποτα εδώ, οπότε σε όλους, από την ομάδα του 2008-09 έως τους φετινούς νικητές του, τρεμπλ, σας χρωστάω παιδιά!»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ