Με απουσίες η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Χωρίς πολλά περιθώρια για ξεκούραση και με το πρόγραμμα της ομάδας ως την διακοπή να είναι πολύ απαιτητικό, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε από σήμερα(15/11) την προετοιμασία του για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος, το Σάββατο 17/11 με τον Ήφαιστο στη Λήμνο.

Με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και προπόνηση τακτικής ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας. Ο Σταύρος Σχίζας που δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις (μαγνητική), η κατάστασή του παρουσίαση βελτίωση και για τον λόγο αυτό συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας.

Προληπτικά έμεινε εκτός προπόνησης ο Jamal Jones, ενώ ο Phil Goss είναι άρρωστος και παρέμεινε σπίτι του κλινήρης. Και οι δύο Αμερικανοί καλαθοσφαιριστές αναμένεται να ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας, η οποία θα αναχωρήσει αύριο το πρωί (11:30) και μέσω Αθηνών για τη Λήμνο.

Η αυριανή(16/11) προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Ηφαίστου, όπου το Σάββατο (15:45) θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας της 6ηςαγωνιστικής της betshop Basket League.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*