Με Μπαΐροβιτς ο Παναιτωλικός

Ο Απόλλωνας ηττήθηκε με 0-1 από τον Παναιτωλικό σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς.

Ο Παναιτωλικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων παρόλο που η κατοχή ήταν ισορροπημένη  και άνοιξε το σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαΐροβιτς.

Ο Γκούγκα στο 15′, βρέθηκε εκτός περιοχής σούταρε, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και έφυγε λίγο έξω από τα δοκάρια του Απόλλωνα.

Στο 20′ πάλι ο Γκούγκα σούταρε και η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Χουάντερσον.

Στο 27′ ο Παναιτωλικός έχασε εξαιρετική ευκαιρία και πάλι με τον Γκούγκα. Ο Χουάντερσον έκανε λάθος πάσα πάνω στον Ντίας αυτός πάσαρε στον Γκούγκα που σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 31′ ο Παναιτωλικός κέρδισε ένα αμφίρροπο πέναλτι από μαρκάρισμα του Κοντοέ στο Ντουάρτε και ο Μπαΐροβιτς με εξαιρετική εκτέλεση άνοιξε το σκορ.

Στο 35′ ο Ελ Χέλβε από δύσκολη γωνία σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κυριακίδη.

Στο 45′ ο Απόλλων δημιούργησε σημαντική ευκαιρία, κόρνερ του Μπετινέλι κεφαλιά του Βαφέα η μπάλα λίγο έξω από τα καρέ του Παναιτωλικού.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν γεμάτο λάθη στο κέντρο του παιχνιδιού και δεν είχε καμία σημαντική ευκαιρία και το ματς έληξε με την νίκη του Παναιτωλικού χάρη στο τέρμα του Μπαΐροβιτς στο 31′.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον, Ναδάλες, Βαφέας, Κοντοές, Ρώσση(Βάρκας 73′), Ντ’Ούρσο, Αγρόδημος, Στάθης(Οικονομόπουλος 84′), Μπετινέλι, Ελ Χέλβε(Ντεφερίκο 46′), Ναζλίδης

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Τσιγγάρας, Λιάβας, Μαλής, Αμαράλ(Πάουλο 73′), Λουσέρο, Ντίας, Γκούγκα(Μπελεβώνης 90′), Μπαϊροβιτς(Παρράς 82′), Ντουάρτε, Μιχάι

Κάρτες: Ναζλίδης, Ντουάρτε, Ντίας, Τσιγγάρας, Αγρόδημος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ