Μοιράστηκαν βαθμούς Σοσιεδάδ και Λεβάντε

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν η Ρεάλ Σοσιεδάδ με την Λεβάντε με σκορ 1-1, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Laliga.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με τον Γιανουζάι μόλις στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης, ο οποίος είχε εύκολο ρόλο αφού σε άδειο τέρμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Μπορεί η Σοσιεδάδ να προηγήθηκε η Λεβάντε δεν τα παράτησε και τελικά στο 79’ ο Μαγιοράλ ισοφάρισε για τους «Γκρανότες». Μετά την εκτέλεση κόρνερ του Καμπάνα, η μπάλα κατέληξε στον Μαγιοράλ, ο οποίος όπλισε και σκόραρε, στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Ρούλι.

Οι «κυανολευκοι» έφτασαν τους 36 βαθμούς, ενώ η Λεβάντε πρόσθεσε και αυτή έναν βαθμό φτάνοντας τους 31 στην 15η θέση της βαθμολογίας.

Σκόρερ: 26’ Γιανουζάι / 79’ Μαγιοράλ

Ρεάλ Σοσιεδάδ: Ρούλι, Θαλντούα, Ελουστόντο, Ρ. Νάβας, Ερνάντεζ, Μερίνο, Γκουεβάρα, Ζουρουτούζα, Γιανουζάι, Σάντρο, Οϊαρθάμπαλ

Λεβάντε: Φερνάντεθ, Λουνα, Χεμα, Ρομπεν, Βέζο, Κόκε, Μπάρντι, Καμπάνια, Ροχίνα, Μοράλες, Μαγιοράλ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ