Νέα σενάρια για μεταγραφή του Βέρνερ στην Λίβερπουλ

Η Λειψία χάρης την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τίμο Βέρνερ, πήρε την νίκη στην έδρα της Τότεναμ (0-1) και παράλληλα, προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα σενάρια περί μεταγραφής του Τίμο Βέρνερ από την Λειψία πήρα και πάλι μπρος.

Ο Γερμανός επιθετικός νιώθει κολακευμένος, από τις φήμες και τα σενάριο που το συνδέουν με την Λίβερπουλ και παραδέχθηκε, πως τον Ιανουάριο υπήρξαν επαφές των δύο συλλόγων.

Τα γερμανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ειδική ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Βέρνερ. Ποιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Μπιλντ», η ρήτρα απελευθέρωσης επιτρέπει σε όποιον θέλει να αγοράσει τον επιθετικό των Ταύρων, να δώσει το ποσό των 55 ή 60 εκατομμυρίων ευρώ, ανάλογα την θέση που θα βρίσκεται ο γερμανικός σύλλογος στο πρωτάθλημα. Η ρήτρα σύμφωνα με τους Γερμανούς λήγει τον προσεχές Απρίλη.

Ο Βέρνερ έχει καταγράψει 32 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την Λειψία φέτος, ενώ έχει πετύχει 26 γκολ, 20 εκ των οποίων στο πρωτάθλημα και ακόμη τέσσερα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 2η θέση στον πίνακα των σκόρερς στην Μπουντεσλίγκα, πίσω από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (23 γκολ) της Μπάγερν Μονάχου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ