Νίκη με ανατροπή για την Κάλιαρι

Η Κάλιαρι υποδέχτηκε την Σαμπντορια στο Σταρδένια Αρένα για την 14η αγωνιστική της Serie A και οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη με 4-3.

Οι γηπεδούχοι είχαν την μπάλα στα πόδια τους, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκαν ώστε να προηγηθούν στο σκορ. Οι στατικές φάσεις δεν βοήθησαν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά η Κάλιαρι είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Πέδρο στο 23’, αλλά ο τερματοφύλακας σταμάτησε την προσπάθεια. Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν και για τις δύο πλευρές, αλλά η Σαμπντόρια ήταν αυτή που βρήκε δίχτυα.

Στο 38’, ο Πελεγκρίνι έκανε φάουλ εντός περιοχής με τον διαιτητή να σφυρίζει πέναλτι. Ο Κουαλιαρέλα εκτέλεσε το πέναλτι εύστοχα, στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία για το 0-1. Η Κάλιαρι δεν αντέδρασε και το 0-1 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, η Σαμπντόρια κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της. Στο 52’, ο Ραμίρες βρήκε λίγο χώρο μέσα στην περιοχή μετά την πάσα του Κουαλιαρέλα και δεν δίστασε να κάνει το σουτ, που κατέληξε στην δεξιά γωνία, για το 0-2.

Ωστόσο, η Κάλιαρι κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 69’, όταν ο Ναίνγκολαν πήρε την μπάλα μετά από μια ομαδική προσπάθεια και εκμεταλλεύτηκε τον χώρο στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία για το 1-2. Ένα λεπτό αργότερα (70’), οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-3, όταν ο Γκαμπιαντίνι έκανε την σέντρα και βρήκε τον Κουαλιαρέλα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για γκολ.

Στο 75’, ο Ζοάο Πέδρο μείωσε εκ νέου το σκορ, όταν πήρε την πάσα από τον Πελεγκρίνι και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να κάνει το 2-3. Δύο λεπτά αργότερα (77’), ο ίδιος παίκτης δέχτηκε την σέντρα από τον Ναίνγκολαν και έστειλε την μπάλα στην κορυφή της εστίας για την ισοφάριση και το 3-3.

Η Σαμπντόρια έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει ξανά τα ηνία, αλλά η προσπάθεια του Καπράνι δεν βρήκε στόχο. Οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν άλλες ευκαιρίες στην συνέχεια της αναμέτρησης, αλλά η Κάλιαρι κατάφερε λιγο πριν το τέλος να πάρει την νίκη κάνοντας την ανατροπή. Ο Τσέρι πήρε την πάσα στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων και πέρασε την άμυνα, σημειώνοντας το 4-3, που ήταν και το τελικό σκορ.

Κίτρινες: Νάντες, Φαράγκο, Τσέρι – Κολέι

Κάλιαρι: Ραφαέλ, Πελεγρίνι, Κλάβαν, Πισακάνε, Φαράγκο, Ρογκ (Ιονίτα 84’), Σιγαρίνι, Κάστρο (Νάντες 57’), Ναϊνγκολάν, Σιμενόνε (Τσέρι 90+6’), Ζοάο Πέδρο

Σαμπντόρια: Αουδέρο, Θόρσμπι, Φεράρι, Κολέι, Μούρου, Ραμίρες (Καπράνι 77’), Βιέιρα, Εκντάλ (Λινέτι 74’), Τζάνκτο, Γκαμπιαντίνι (Ριγκόνι 81’), Κουαλιαρέλα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ