Ναντ και Ρεμς συνέχισαν τις εκπληκτικές τους πορείες, πισωγυρίσματα για Μαρσέιγ, Μονακό και Νις

Για τη 18η αγωνιστική της Ligue 1, η Μαρσέιγ κόλλησε στην ισοπαλία με την Μετς, η Μονακό αναδείχθηκε ισόπαλη κόντρα στην Ανζέ, η Νις άφησε βαθμούς στο Μπρεστ, η Ρεμς πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στη Τουλούζ, Αμιέν και Ντιζόν “κόλλησαν” στο 1-1 και η Ναντ πήρε διπλό στο Νιμ.

Μετς-Μαρσέιγ 1-1

Η Μαρσέιγ άφησε βαθμούς στο Μετς, μένοντας στο 1-1 κόντρα στην ομάδα της πόλης.

Ο Νγκουέτε άνοιξε το σκορ στο 40′ και έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους (1-0). Ο Ντιαλό έχασε πέναλτι και την ευκαιρία να διπλασιάσει το προβάδισμα στο 53′. Ο Ράντονιτς ισοφάρισε στο 70′ (1-1).

Ανζέ-Μονακό 0-0

Η Μονακό σταμάτησε το σερί των δύο νικών στην Ανζέ και έμεινε στο 0-0. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Λεκόμ, ο οποίος είχε πέντε επεμβάσεις.

Μπρεστ-Νις 0-0

Μπρεστ και Νις έμειναν στη λευκή ισοπαλία. Σημαντικότερη ευκαιρία του αγώνα το χαμένο πέναλτι του Σαρμπονιέ από πλευράς γηπεδούχων στο 35’.

Τουλούζ-Ρεμς 0-1

Η Ρεμς έκανε ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι και νίκησε με 1-0 στην δύσκολη έδρα της Τουλούζ. Ο Κουλούρης αγωνίστηκε για 34 λεπτά ως αλλαγή, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους.

Ο Ουντίν άνοιξε το σκορ στο 9′ για χάρη των φιλοξενούμενων (0-1).

Αμιέν-Ντιζόν 1-1

Αμιέν και Ντιζόν αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Ένα ισορροπημένο ματς, το οποίο δείχνει ότι η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Ο Καντίθ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 19′ (0-1). Ο Κονατέ ισοφάρισε στο 28′ (1-1).

Νιμ-Ναντ 0-1

Η Ναντ δεν ήταν καλύτερη αλλά πήρε τη νίκη με 1-0 εκτός έδρας κόντρα στη Νιμ και αναρριχήθηκε ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία.

Στο 28′, ο Λόουζα άνοιξε το σκορ υπέρ των φιλοξενούμενων (0-1).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ