Να συνεχίσει θετικά ο Παναθηναικός ΟΠΑΠ

Ακόμα έναν αγώνα στην έδρα του δίνει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ που υποδέχεται τη Βαλένθια για την 7η αγωνιστική της ευρωλίγκας.

Οι πρωταθλητές ,μετά την νίκη τους επί της Εφές Αναντολού την προηγούμενη αγωνιστική, παραμένουν στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσουν τη Βαλένθια και έχουν στόχο και σκοπό την νίκη ώστε να αυξήσουν τη φετινή τους συλλογή σε ρόζ φύλλα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τραυματισμό και αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του με τον Έλληνα τεχνικό να έχει ζητήσει από την ομάδα του να βγάλει στο παρκέ τα ίδια στοιχεία που έδειξε και στην αναμέτρηση με την Εφές δηλαδή διάθεση, ενέργεια και πάθος.

Η αναμέτρηση, που θα είναι η 5η στην ιστορία των δύο ομάδων στην ευρωλίγκα, είναι προγραμματισμένη για τις 9:30 το βράδυ με τηλεοπτική κάλυψη από την NOVA

Στο ΟΑΚΑ θα βρεθεί και ο Ρικ Πιτίνο ο οποίος θα βραβευτεί από την “πράσινη” ΚΑΕ για την περσινή κατάκτηση του ντάμπλ αλλά και για την εν γένει παρουσία του στον πάγκο των πρωταθλητών.

ο Αμερικανός προπονητής νωρίτερα θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ο Ρικ Πιτίνο να είναι ο επόμενος ομοσπονδιακός τεχνικός.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ