Ντι Ματέο: “Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Βέρνερ, είναι σκόρερ”

Ο Τίμο Βέρνερ σε λίγες μέρες θα ενταχθεί στην Τσέλσι, μετά την μεταγραφή του Γερμανού από την Λειψία. Ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο, πρώην τεχνικός αλλά και παίκτης της Τσέλσι, μίλησε για την μεταγραφή του Γερμανού φορ στους Λονδρέζους.

Ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε: “Όταν βρισκόμουν στην Σάλκε, ήταν (ο Βέρνερ) στην Στουτγκάρδη. Κατά την διάρκεια του δευτέρου μισού της σεζόν, λίγο πριν φύγω, σχεδίαζα τα πλάνα για την επόμενη σεζόν με τον αθλητικό διευθυντή. Έλεγα ότι ήθελα να υπογράψει αυτός ο τύπος, ήταν καλός. Νέος, γρήγορος, τεχνικά καλός. Μου είπε “δεν μπορούμε να αγοράσουμε τον Τίμο”. Δεν το κάναμε εν τέλει και μετά παραιτήθηκα.

Στην συνέχεια πήγα στην Άστον Βίλα, η Στουτγκάρδη την επόμενη σεζόν υποβιβάστηκε και ζήτησα ξανά να τον υπογράψουμε, αλλά συνέχισε στην Λειψία. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του και έχει αναπτυχθεί επίσης πολύ. Είναι σκόρερ, πετυχαίνει γκολ…είναι επίσης πολύ γρήγορος”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ