Οι έδρες έδωσαν προβάδισμα για πρόκριση στο Basketball Champions League

Με τις τέσσερις από τις πέντε ομάδες που έπαιξαν στην έδρα τους να επικρατούν, ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» του Basketball Champions League.

Ο Προμηθέας Πάτρας πέτυχε τη μεγάλη νίκη που του δίνει προβάδισμα πρόκρισης στον επαναληπτικό, καθώς έκαμψε την αντίσταση της Τενερίφης με 69-57, κάνοντας μία επική εμφάνιση.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η Χάποελ Ιερουσαλήμ έκανε επίδειξη δύναμης μέσα στην έδρα της Νεπτούνας με 86-74. Αν οι Ισραηλινοί πάρουν την πρόκριση θα αντιμετωπίσουν την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι του Προμηθέα με την Τενερίφη.

Οριακή νίκη για την Μπάμπεργκ η οποία έκαμψε δύσκολα την αντίσταση της μαχητικής Μπάνβιτ με 81-79, σ’ έναν αγώνα που ξεχώρισε το τρομερό τρίποντο του Μακένζι Μουρ πίσω από το κέντρο. Όποια ομάδα προκριθεί από τις δύο θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Μεγάλη νίκη και για την Αντβέρπ η οποία έκαμψε την αντίσταση της Μούρθια εντός έδρας με 75-67.

Στη Γαλλία, η Ναντέρ κατάφερε μέσω της άμυνάς της να «λυγίσει» την Μπεσίκτας και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης καθώς νίκησε 68-59.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ