Ολιβέιρα: “Στόχος μου είναι να βρίσκομαι στην τελική λίστα για το EURO 2020”

Ο Νέλσον Ολιβέιρα τελικά δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος και την αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας για τα προκριματικά του EURO 2020 και σε πρόσφατες δηλώσεις του υπογράμμισε πως στόχος του είναι να βρίσκεται στην αποστολή για την τελική φάση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Η αλήθεια είναι πως όταν μιλάμε για την Εθνική Πορτογαλίας αν ρίξουμε μια πρόχειρη ματιά στους παίκτες που βρίσκονται στην τελική λίστα θα δούμε ότι μιλάμε για πάρα πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παίζουν σε πολύ μεγάλες ομάδες. Ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει προετοιμασία, που έχουν 12-15 παιχνίδια στα πόδια τους. Εγώ είναι αλήθεια πως το περίμενα…”

“Εγω δεν είχα κάνει προετοιμασία, προέρχομαι από έναν τραυματισμό που με άφησε εκτός τέσσερις εβδομάδες. Είναι τρία παιχνίδια τώρα που συμμετέχω ξανά με την ομάδα.Θέλω να έχω κάποια συνεχόμενα παιχνίδια με την ομάδα μου για να δείξω αυτό που μπορώ. Περίμενα να μην βρίσκομαι στην τελική λίστα αν και ήμουν στην προεπιλογή που είναι πάρα πολύ θετικό. Ο στόχος μου είναι να βρίσκομαι στην τελική λίστα για το EURO 2020 τον Ιούνιο. Αυτός είναι ο τελικός μου στόχος όσον αφορά στην Εθνική, ελπίζοντας να έχω από εδώ και στο εξής την απόδοση που θέλω για να βοηθήσω και την ομάδα μου και εμένα προσωπικά”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*