Kοντά στην απόκτηση της Ιβάνα Τίκβιτς ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δεν τα παρατάει στην EuroLeague γυναικών παρά τις πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς και είναι έτοιμος να αρχίσει την αντεπίθεσή του. Η διοίκηση των ερυθρολεύκων αποφάσισε να ενισχύσει την ομάδα και η πρώτη κίνηση φαίνεται πως θα είναι η Ιβάνα Τίκβιτς.

Η Κροάτισσα αγωνίζεται στη θέση της σέντερ και της παόυερ φόργουορντ και έχει ύψος 1.94. Είναι το ψηλό κορμί που λείπει από τον Ολυμπιακό και γι αυτό θα αποκτηθεί, προκειμένου να ενισχύσει την πολύ δύσκολη προσπάθεια που γίνεται στην EuroLeague. Διότι σέντερ είναι μόνο η Λακέντρα Τζόνσον και ενίοτε προσπαθούν να καλύψουν το κενό κι άλλες παίκτριες.

Το ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να μείνει εκεί, αφού ο χορηγός Γιώργος Λεριώτης έχει πεισμώσει και δεν αρκείται στη συμμετοχή στην EuroLeague, παρότι οι πιθανότητες διάκρισης λιγοστεύουν. Γι αυτό υπάρχει πλάνο απόκτησης ακόμα μίας παίκτριας, σχέδιο που αν υλοποιηθεί θα δώσει ελπίδες στο κυνήγι της 6ης θέσης. Κάτι που οδηγεί στα “8” του Eurocup και στην πιθανότητα ευρωπαϊκή διάκρισης. Πάνω απ’ όλα δείχνει όμως ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι περαστικός από την EuroLeague και θέλει να έχει αξιοπρεπή παρουσία μέχρι τέλους.

https://www.youtube.com/watch?v=lyFAKLo-QK8

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ