Ουάρντα και Ντάουντα “σκότωσαν” τις πρώην!

Ο Παναιτωλικός αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ, για την 20η αγωνιστική της Σούπερ λιγκ 1.

Οι Αγρινιώτες προηγήθηκαν 0-2 με τα δύο τέρματα του Ντάουντα στο 28΄ και στο 63΄, αλλά η Λάρισα κατάφερε να ισοφαρίσει με δύο εύστοχα πέναλτι του Ουάρντα με πέναλτι στο 79΄ και στο 86΄. Οι δύο σκόρερ, Ουάρντα και Ντάουντα σκότωσαν τις πρώην ομάδες τους. Μάλιστα ο Ντάουντα χειροκροτήθηκε από το κοινό της Λάρισας!

Ο Παναιτωλικός δείχνει ότι με τον Ντάουντα στην επίθεση μπορεί να λύσει το επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, το δείχνουν και οι αριθμοί καθώς σε δύο αγώνες έχει σκοράρει τρία τέρματα. Σημαντικός βαθμός για την ομάδα του Μάκη Χάβου, ο οποίος έφυγε 4 βαθμούς από τον τελευταίο Πανιώνιο.

Η ομάδα του Αγρινίου στάθηκε καλύτερα στο πρώτο μισό του αγώνα, αλλά η Λάρισα στο δεύτερο μέρος ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αγρινιώτες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τσιγγάρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 89΄.

Τα “καναρίνια” προηγήθηκαν με τον Ντάουντα στο 28ο λεπτό μετά από ατομική προσπάθεια πέρασε όποιον βρήκε, στο τέλος και τον ΚΡίστινσον και με πλασέ από πλάγια θέση έκανε το 0-1.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους, πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και κράτησαν το υπέρ τους προβάδισμα.

Στην επανάληψη, η ΑΕΛ αν και είχε την κατοχή, δέχτηκε και δεύτερο τέρμα στο 69′. Ο Νιγηριανός επιθετικός του Παναιτωλικού με προβολή, μετά από σέντρα του Ρόσα από τα αριστερά, έκανε το 0-2.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και με τα δύο  “δωρα” πέναλτι των φιλοξενουμένων και με πρωταγωνιστή τον Ουάρντα που ευστόχησε στα δύο πέναλτι, κατάφεραν και έσωσαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο 79ο λεπτό ο Κέβιν βρήκε τη μπάλα με το χέρι και στο 86′ ο Ντουάρτε ανέτρεψε τον Ουάρντα.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μόρας, Μιχαήλ, Μούζεκ – Κάτσε (46′ Βινίσιους), Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Μπούστος, Ουάρντα, Παπάζογλου (63′ Νούνιτς).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Τζανακάκης (79′ Ντουάρτε), Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Σιέστεντ, Τσιγγάρας, Ντίας, Άλβαρεζ (87′ Ντάλσιο), Ρόσα, Ντάουντα (80′ Μπαΐροβιτς).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ