Ούτε για προπόνηση το Παγκράτι

Με το άνετο και εκκωφαντικό 63-19 επικράτησε  το Παγκράτι της Άμιλλας Περιστερίου στο κλειστό του ΜΕΤΣ για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β ΕΣΚΑ γυναικών.

Πλέον το Παγκράτι έκανε το 12/12 και αποσπάστηκε 3 βαθμούς από τους διώκτες του απολαμβάνοντας την αήττητη μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία.

Οι κοπέλες της κόουτς Δέδε έβγαλαν πάθος και ενέργεια από την αρχή και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Άμιλλα φτάνοντας εύκολα στο ροζ φύλλο αγώνα.

Πλέον το μυαλό όλων στην ομάδα στρέφεται στον μεγάλο ημιτελικό του κυπέλλου ΕΣΚΑ κόντρα στον Εύνικο με τις Ροσονέρι να υποδέχονται την Παρασκευή(21/12,22:00) στο κλειστό του ΜΕΤΣ τις “πράσινες” με φόντο και έπαθλο μία θέση στον τελικό εκεί όπου ήδη περιμένει ο Άρης Χολαργού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ