Ο Αντώνης Νικοπολίδης στον πάγκο του Λεβαδειακού;

Ο Λεβαδειακός έχει θέση ως προτεραιότητά του την εύρεση προπονητή μετά την λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Καραγεωργίου.

Το όνομα του Αντώνη Νικοπολίδη είναι στο προσκήνιο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, ειδικά μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της Εθνικής Εφήβων.

Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας ξεκίνησε την προπονητική πορεία από τον Ολυμπιακό – όπου ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα – επτά χρόνια πριν. Τον Σεπτέμβριο του 2015, ανέλαβε την Εθνική ομάδα Εφήβων όπου έμεινε μέχρι και σήμερα (14/6).

Η επιλογή του προπονητή θα κρίνει και τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς στην Super League 2. Ο πρόεδρος των Βοιωτών, Γιάννης Κομπότης, έχει δώσει μεγάλη έμφαση στο θέμα του προπονητή και θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές τόσο στο ρόστερ όσο και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, με στόχο την άνοδο στην Super League 1.

Να σημειωθεί ότι ακόμα και παίκτες που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα διατείθονται προς πώληση, ενώ μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται κατά καιρούς ότι  θα αντικαταστήσουν τον Νίκο Καραγεωργίου στον πάγκο της ομάδας είναι και το όνομα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ