Ο Ζανγκ μέλος της ECA, αποχώρησε ο Γκαζίδης

Χθες, ο πρόεδρος της Ίντερ Στίβεν Ζανγκ έγινε μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συλλόγων, ενώ ο γενικός διευθυντής της Μίλαν Ιβάν Γκαζίδης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, λόγω του ότι η Μίλαν απέτυχε να προκριθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αυτής της σεζόν.

Αυτή η λεπτομέρεια παρουσιάζει τα δύο διαφορετικά μονοπάτια που έχουν πάρει οι δύο σύλλογοι του Μιλάνου, με τους Νερατζούρι να συνεχίζουν να μεγαλώνουν, ενώ οι Ροσονέρι απομακρύνονται όλο και περισσότερο από την κορυφή.

Οι δύο ομάδες συνεργάζονται για να φτιάξουν μαζί ένα νέο γήπεδο, με τα πρότζεκτ να παρουσιάζονται στη πόλη του Μιλάνου σύντομα. Επίσης και οι δύο σύλλογοι επενδύουν στο μέλλον, αλλά όλα τα σημάδια δείχνουν ότι η Ίντερ είναι πιο μπροστά σε αυτόν τον αγώνα.

Βλέποντας τις κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι αυτού του καλοκαιριού αποδεικνύει αυτό το γεγονός.

Η Ίντερ απόκτησε παίκτες υψηλού επιπέδου από την Πρέμιερ Λιγκ, όπως οι Ρομέλου Λουκάκου και Αλέξις Σάντσεζ, όπως επίσης και μια σειρά παικτών κλειδιά σαν τον Στέφανο Σένσι, ενώ η Μίλαν απέκτησε μια σειρά νεαρών παικτών, όπως ο Ράφαελ Λεάο από τη Λιλ, ο Ίσμαελ Μπενασέρ και ο Τέο Ερνάντεζ, μαζί με κάποιους άλλους.

Η διαφορά μπορεί να φανεί και στους ιδιοκτήτες. Ο Ζανγκ συνεχίζει την προσπάθεια να μεγαλώσει την Ίντερ, όσο περισσότερο γίνεται, να ανοιχτεί σε νέες αγορές και να παλέψει για το Σκουντέτο. Οι ιδιοκτήτες της Μίλαν από την άλλη, η Αμερικανική επενδυτική εταιρία Έλιοτ προσπαθούν να ισορροπήσουν τα βιβλία εσόδων-εξόδων, με σκοπό να μπορέσουν να πουλήσουν έχοντας και κέρδος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ