Ο Κλοπ θεωρεί απίθανο να ισοφαρίσει το ρεκόρ της Σίτι

Η Λίβερπουλ έχει κάνει μέχρι στιγμής το εφτά στα εφτά, άλλο ένα θύμα των «ρεντς» ήταν Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Μπράμαλ Λειν .

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε πως η Λίβερπουλ θεωρεί  απίθανο να ισοφαρίσει το ρεκόρ της Μάντσεστερ Σίτι .

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μας περιμένουν ορισμένα ενδιαφέροντα παιχνίδια, οπότε δεν μοιάζει να είναι πολύ πιθανό. Θα προσπαθήσουμε όμως. Πρώτα με την Σάλτζμπουργκ και έπειτα με την Λέστερ. Μετά έχουμε την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες και το πιο σημαντικό είναι να επιστρέψουν όλοι υγιείς. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό από όλα. Ο Μανέ και ο Σαλαχ θα παίξουν αντιμέτωποι σε έναν αγώνα στην Σιγκαπούρη. Θα είναι ένα ενδιαφέρον ματς, αλλά δεν είναι για τα προκριματικά. Ελπίζουμε όλοι να επιστρέψουν υγιείς από αυτό και έπειτα θα προετοιμαστούμε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ . Προσπαθώ να καταλάβω πως σκέφτονται μερικοί άνθρωποι, αλλά οι αριθμοί με τον δικό μου τρόπο σκέψης δεν είναι σημαντικοί. Είναι απλά αριθμοί. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα τέτοιο σερί, μόνο αν είσαι συγκεντρωμένος μόνο στην επόμενη δουλειά σου. Τώρα, για εμάς η επόμενη είναι η Σάλτζμπουργκ και μετά η Λεστερ, οπότε θα είναι δύσκολο».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ