Ο ΟΦΗ ανανέωσε με τον Μεγιάδο

Παίκτης του ΟΦΗ θα είναι και τη νέα σεζόν ο Μιγκέλ Μεγιάδο, που ανανέωσε για ένα χρόνο με τους κρητικούς.

Ο 26χρονος μέσος αποτέλεσε βασικό πυλώνα για την παραμονή του ΟΦΗ στην κατηγορία και θα αγωνιστεί και του χρόνου στο ”Γεντί Κουλέ”, ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας του να πετύχει το στόχο της εδραίωσης στα ”σαλόνια” της Super League 1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή Μιγκέλ Μεγιάδο για έναν ακόμα χρόνο, με την ομάδα μας να διατηρεί την οψιόν αγοράς, αλλά με σαφώς ευνοϊκότερους οικονομικούς όρους σε σχέση με φέτος.

Ο Αργεντινός μέσος ξεχώρισε με την φανέλα του ΟΦΗ και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας μας στην προσπάθεια για παραμονή στη Super League, μετρώντας συνολικά 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 1.796 αγωνιστικά λεπτά και 58 κλεψίματα μπάλας.

Λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου ο Μιγκέλ Μεγιάδο ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για έναν ακόμα χρόνο στον ΟΦΗ. Θέλω να πω πολλά ευχαριστώ στην ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Θα δουλέψουμε σκληρά, ώστε τον επόμενο χρόνο να έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Τη σεζόν που πέρασε ένιωσα πολύ καλά στο Ηράκλειο και ήμουν πολύ χαρούμενος με την ομάδα. Ήταν μια δύσκολη αγωνιστική περίοδος, η οποία έφτασε μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα μπαράζ, αλλά με τη βοήθεια του Θεού τα καταφέραμε. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και ότι θα έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα”.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ