Ο Σόλσκιερ μίλησε για την κατάσταση του Πογκμπά

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μίλησε για την κατάσταση του Πογκμπά και αποκάλυψε τον λόγο που δεν αγωνίστηκε στον τελευταίο αγώνα που είχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπέρνλι.

Ο Γάλλος μέσος δεν είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της Γιουνάιτεντ για το ταξίδι τους στο Τούρφ Μούρ το βράδυ του Σαββάτου. Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» αποκάλυψε ότι ο 26χρονος δεν ήταν έτοιμος να αγωνιστεί λόγω της μακροχρόνιας απουσίας του.

Οι δηλώσεις του Νορβηγού προπονητή:

«Βρέθηκε εκτός για πολύ καιρό και δεν αισθάνθηκε καλά, οπότε θα πρέπει απλώς να πάρει τον χρόνο του και να τον ετοιμάσουμε για την επόμενη φορά. Δεν ήταν έτοιμος σήμερα επειδή δεν έχει πάρα πολλά παιχνίδια στα πόδια του, και είχε σε δύο με τρεις ημέρες δύο αγώνες. Έτσι χρειαζόταν μόνο ακόμη μία μέρα ανάκαμψης πιθανότατα. Όταν βγαίνεις εκτός για τόσο μεγάλο διάστημα θα πάρει χρόνο για να φτάσεις στο εκατό τοις εκατό. Σήμερα πιστεύω ότι οι Φρεντ και Μάτιτς έπαιξαν πολύ καλά. Και φυσικά, είχαμε δύο πραγματικούς παίκτες εκεί έξω. Δεν νομίζω ότι πολλοί από εσάς θα σκέφτονταν πριν από τρεις ή τέσσερις μήνες ότι ο Φρεντ θα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες μας στο Τούρφ Μούρ, αλλά ήταν εξαιρετικός».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ