Πάλεψε αλλά ηττήθηκε…

Ο Ολυμπιακός άντεξε μόνο ένα ημίχρονο απέναντι στη Ντιναμό Κουρσκ, με τις Ρωσίδες να επικρατούν με 75-58. Οι “ερυθρόλευκες” κοίταξαν στα μάτια τις οικοδέσποινες στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφεραν ωστόσο να συμβαδίσουν με το ρυθμό τους στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι δεν μπόρεσαν να φύγουν με το “διπλό”.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με… “νεύρο” στον αγώνα και κοίταξε στα μάτια την Ντιναμό Κουρσκ. Οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος της πρώτης περιόδου. Με ένα 5-0 σερί, οι οικοδέσποινες κατάφεραν να πάρουν μία μικρή διαφορά και έτσι έκλεισαν το δεκάλεπτο στο 18-13 με την Χόλινγκσγουορθ. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε δραματικά. Οι “ερυθρόλευκες” κατάφεραν μάλιστα να περάσουν μπροστά στο σκορ με την Εβίνα Σταμάτη (22-25, 15′). Η εκπληκτική Μπριάνα Στιούαρτ ωστόσο, όχι μόνο σταμάτησε το σερί του Ολυμπιακού αλλά έβαλε τη Ντιναμό και πάλι μπροστά. Το ημίχρονο έκλεισε με τις οικοδέσποινες να προηγούνται με έναν μόλις πόντο (35-34, 20′), και με τη Λικέντρα Τζόνσον να αδυνατεί να ευστοχήσει στις δύο ελεύθερες βολές που θα έβαζαν τον Ολυμπιακό και πάλι μπροστά.

Με την επιστροφή των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, η Ντιναμό πάτησε γκάζι και άφησε πίσω της τον Ολμπιακό με τη διαφορά να αγγίζει το +11 (51-40, 28′). Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να βρει την απαραίτητη συγκέντρωση που χρειαζόταν και έτσι η τρίτη περίοδος έκλεισε με το 53-42 που διαμόρφωσε η Σόνια Πέτροβιτς. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, η Ντιναμό είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και έτσι η διαφορά εκτοξεύθηκε στο +18 (68-50, 37′) με τις παίκτριες του Γιώργου Παντελάκη να μην μπορούν να συμβαδίσουν με τον ρυθμό των γηπεδούχων. Το τελικό 75-58 διαμόρφωσε η Τζέσικα Τόμας με εύστοχο σουτ δύο πόντων.

Δεκάλεπτα: 18-13, 35-34, 53-42, 75-58

Οι πόντοι του Ολυμπιακού: Αυτζή, Τζόνσον 14 (10 ριμπ.), Κοσμά, Σωτηρίου 12, Παυλοπούλου 13, Μάζιτς, Νικολοπούλου 2, Σπυριδοπούλου, Σταμάτη 6, Σταμολάμπρου 5, Τίκβιτς 4.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ