Πήρε μικρό προβάδισμα η Γιουβέντους

Για την προημιτελική φάση του Κόπα Ιτάλια, η Μίλαν υποδέχτηκε τη Γιουβέντους, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 1-1 και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί στις 4 Μαρτίου.

Στο πρώτο μέρος η Γιουβέντους είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά η Μίλαν έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τους Ιμπραΐμοβιτς και Καλάμπρια, για να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι με τον Κουαδράδο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μίλαν μπήκε πιο δυνατά, έχασε ευκαιρίες και κατάφερε στο 61΄με τον Ρέμπιτς να ανοίξει το σκορ. Και εκεί που νόμιζαν όλοι ότι οι ροσονέρι θα πάρουν την νίκη, ο Καλάμπρια έκανε χέρι μέσα στην περιοχή λίγο πριν το τέλος  του αγώνα, ο Ρονάλτο ανέλαβε την εκτέλεση και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, ισοφαρίζοντας σε 1-1 και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του ενόψει της ρεβάνς στο Τορίνο.

Ο αγώνας:

Στο 11′ η μπάλα έφτασε στα πόδια του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, εκείνος βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά του σουτ που έκανε ήταν πολύ κακό και η μπάλα πέρασε πολύ έξω από το δεξί δοκάρι.

Ο Καλάμπρια προσπάθησε στο 23΄ δοκίμασε να νικήσει τον Μπουφόν, όταν επιχείρησε από καλό σημείο το σουτ, όμως ο Ιταλός τερματοφύλακας πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή απόκρουση, ενώ και στο 28΄σε σουτ του Ρέμπιτς πάλι ο Μπουφόν ήταν εκεί.

Ο Κουαδράδο κατάφερε στο 36′  από το όριο της περιοχής να εξαπολύσει ένα δυνατό σουτ αλλά ο Ντοναρούμα απέκρουσε, δείχνοντας καλά αντανακλαστικά.

Στο 47΄ ο Ρέμπιτς τέλειωσε πολύ ωραία την φάση αλλά και πάλι ο Μπουφόν αντέδρασε, ενώ και στο 52΄ ο Καστιχιέγο νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Γιουβέντους.      

Στο 61΄ο Καστιγιέχο βρήκε με ωραία σέντρα μέσα στην περιοχή τον Ρέμπιτς και εκείνος με ένα ωραίο σουτ νίκησε τον Μπουφόν για το 1-0.

O Nτιμπάλα επιχείρησε να ισοφαρίσει στο 84΄όμως το σουτ πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο 89΄ο Καλάμπρια βρήκε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής εξέτασε την φάση στο VAR και υπέδειξε πέναλτι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλτο ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στο κέντρο και ισοφάρισε στο 90+1 στο τελικό 1-1.

Μίλαν: Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Κιαέρ, Ρομανιόλι, Ερνάντεζ, Καστιγιέχο(80΄Σαλεμάκερς), Κεσιέ, Μπενασέρ, Ρέμπιτς(74΄Λασάλτ), Τσοχάνογλου(87΄Πακετά), Ιμπραίμοβιτς

Γιουβέντους: Μπουφόν, Ντε Σίλιο(70΄ Ιγουαΐν), Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Αλεσάντρο, Ράμσει, Πιάνιτς(63΄Μπεντανκούρ), Ματουιντί(73΄Ραμπιό), Κουαντράδο, Ρονάλντο, Ντιμπάλα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ