Στην δεύτερη θέση η Γρανάδα

Η 9η αγωνιστική της La Liga ξεκίνησε με την αναμέτρηση της Γρανάδα και της Οσασούνα στο Στάδιο Νουέβο Λος Κάρμενες με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με 1-0.

Οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να βρουν γρήγορα διαδρόμους προς το αντίπαλο τέρμα, ώστε να απειλήσουν και να ανοίξουν το σκορ. Η πρώτη καλή στιγμή έγινε στο 30’, για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Μπράσανακ βρέθηκε στην περιοχή, κάνοντας το σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Σίλβα.

Στο 38’, το σκορ άλλαξε, όταν ο Βαδίγιο εκτέλεσε το κερδισμένο φάουλ για την Γρανάδα, έκανε την σέντρα και βρήκε τον Ντουάρτε, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και το 1-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Η Οσασούνα έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει στην αναμέτρηση, όταν ο Τόρες στο 63’ έκανε ένα δυνατό σουτ από μακριά, αλλά ο Σίλβα ήταν εκεί για να αποκρούσει την μπάλα. Οι στατικές φάσεις δεν βοήθησαν ιδιαίτερα τις δύο πλευρές να αναπτυχθούν επιθετικά.

Καμία απειλητική στιγμή δεν πραγματοποιήθηκε από τις δύο ομάδες και οι δύο προπονητές προσπάθησαν με τις αλλαγές τους να αλλάξουν την πορεία της αναμέτρησης. Οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να ανοίξουν διαδρόμους προς το αντίπαλο τέρμα, με αποτέλεσμα το 1-0 να μείνει ως το τέλος.

Η Γρανάδα έχει 17 βαθμούς και σκαρφάλωσε έστω και προσωρινά στην δεύτερη θέση πίσω από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Κίτρινες: Φερνάντες, Μαρτίνες – Εστουπίναν, Γιάμας, Αβίλα, Όγιερ, Αριντέιν, Μονκάγιόλα

Κόκκινες: Μερίδα (απευθείας κόκκινη)

Γρανάδα: Σίλβα, Νέβα, Μαρτίνες, Ντουάρτε, Ντίαζ, Γκοναλόνς, Ερρέρα, Βαδίγιο (Ματσίς 67’), Φερνάντες (Ράμος 85’), Πουέρτας, Σολδάνο (Αζίζ 59’)

Οσασούνα: Ρούμπεν, Βιδάλ, Αριντέιν, Ρονκάλια, Εστουπίναν, Όγιερ (Μερίδα 63’), Μονκαγιόλα, Τόρες, Μπρασάνακ (Βιγιάρ 77’), Γιάμας (Αδριάν 66’), Αβίλα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ