ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ένα ακόμα σημαντικό βήμα για τη Νέα Τούμπα»

Το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο (ΕΧΣ) για την ανέγερση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, προενέκρινε σήμερα το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν σταματούν να εργάζονται για το project του νέου γηπέδου του Δικεφάλου. Η Τρίτη (02.07) ήταν μία πολύ σημαντική μέρα καθώς έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην διαδικασία.

Πιο συγκεκριμένα, η αρμόδια επιτροπή του Υπουργειου Περιβάλλοντος, προενέκρινε το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο του νέου γηπέδου. Η προέγκριση αφορά τον συντελεστή δόμησης, την χρήση γης και τα βασικά στοιχεί των κυκλοφοριακών και περιβαλλοντολογικών παρεμβάσεων στην περιοχή της Τούμπας, προκειμένου να ολοκληρωθει η κατασκευή του γηπέδου. Επίσης η σημερινή ενέργεια είναι το βασικό εργαλείο προκειμένου να ολοκληρωθούν οι μελέτες και να εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα, διαδικασίες οι οποίες ξεκινούν άμεσα και θα ολοκληρωθούν τους επόμενους μήνες.

Το πρώτο λοιπόν, αλλά εξαιρετικά βασικό βήμα ολοκληρώθηκε, προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά το νέο γήπεδο της ομάδας.

Οι κινήσεις που γίνονται μέχρι στιγμής είναι εντός του χρονοδιαγράμματος που έχει θέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και άπαντες είναι αισιόδοξοι για τις θετικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.

πηγή: paokday.gr

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Περιστέρι. Κολλημένος με την μπάλα από μικρή ηλικία, συνεχίζω με αυτή από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Απόφοιτος της σχολής δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, όπου έκανα και την πρακτική μου στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια, ραδιοφωνικός παραγωγός και παραγωγή στο ραδιόφωνο ΑΡΤ. Ο γραπτός τύπος με κέρδισε και η εφημερίδα Παρασκήνιο, μου έδωσε την ευκαιρία να αρθρογραφώ και να είμαι υπεύθυνος στο αθλητικό τμήμα. Παράλληλα, ξεκίνησα μία δικιά μου προσπάθεια και το www.kingsport.gr έγινε το νέο μου αμόρε! Υπεύθυνος, αρχισυντάκτης και δημοσιογράφος του Ατρομήτου (Άντρες- Κ20- γυναικεία ομάδα) σας μεταφέρω τις ειδήσεις διαδικτυακά.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*