ΠΑΟΚ: Αποφασίζει για τον προπονητή της νέας σεζόν

Οι ιθύνοντες της ΚΑΕ ΠΑΟΚ καλούνται να αποφασίσουν σε ποιον προπονητή θα δώσουν τα “κλειδιά” της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι προηγούμενες ημέρες για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν πολύ δύσκολες, έπειτα από τη σύγχυση που δημιουργήθηκε με την περίπτωση του προπονητή της νέας σεζόν.

Ο Κώστας Μέξας φάνηκε να κερδίζει τη “μάχη” από τον Χάρη Μαρκόπουλο για τη θέση του τεχνικού ηγέτη, ωστόσο προέκυψαν έντονες αντιδράσεις και διαφωνίες οι διοικούντες χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα και τα πάντα “πάγωσαν”.

Από τη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη στην οποία έκαναν παρέμβαση και οργανωμένοι οπαδοί δεν φάνηκε φως στον ορίζοντα, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως άμεσα όλα θα μπουν σε μια σειρά. Η κατάσταση βαίνει προς εκτόνωση, αλλά αυτό αφενός πρέπει να φανεί και στην πράξη. Για τον ΠΑΟΚ άλλωστε το θέμα του προπονητή δεν μπορεί να είναι το πιο σημαντικό από τη στιγμή που θα πρέπει να δοθούν άμεσα λύσεις στο οικονομικό κομμάτι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ