Παρελθόν από τον Πανιώνιο ο Οικονόμου

Τίτλοι τέλους έπεσε στη συνεργασία του Πανιωνίου με τον Νίκο Οικονόμου, αφού ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αντικαταστάτης του Νίκου Οικονόμου θα είναι ο προκάτοχος του Βασίλης Φραγκιάς ο οποίος θα αναλάβει και πάλι τα προπονητικά ηνία του συλλόγου.

Αυτή είναι η 4η φορά που ο “Ιστορικός” αλλάζει φέτος προπονητή αφού το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει με τον Θανάση Σκουρτόπουλο ο οποίος αποχώρησε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ακολούθησε το σύντομο πέρασμα του Κρις Χουγκάζ και του Βασίλη Φραγκιά.

Τον τελευταίο διαδέχτηκε ο Οικονόμου ο οποίος όμως απομακρύνθηκε σήμερα (7/2).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει ότι προέβη στην καταγγελία της σύμβασης προπονητικών υπηρεσιών που είχε καταρτίσει με τον Νίκο Οικονόμου, με υπαιτιότητα του τελευταίου.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική καριέρα του”.

Επίσης, οι κυανέρυθροι ενημέρωσαν πως ο Ντεμέτρικ Όστιν “νοσηλεύεται στο Μetropolitan General, λόγω της ιατρικής διάγνωσης για ήπια πνευμονία.

Ο Αμερικάνος παίκτης θα παραμείνει κλινήρης για 3 ημέρες.

Σήμερα (7/2) ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Δίπλαρος , μαζί με δυο συμπαίκτες του, θα επισκεφθούν τον Αustin, μετά την προπόνηση, ώστε να του μεταφέρουν την ευχή όλης της ομάδας για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στις προπονήσεις”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ