Πολύ καλές, πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη από τη Φενερμπαχτσέ, με τις Τουρκάλες να επικρατούν με 76-68 . Οι “ερυθρόλευκες” ήταν εξαιρετικές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με μία μαγική Άννα Σπυριδοπούλου, η προσπάθειά τους ωστόσο δεν ήταν αρκετή για να τους δώσει την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση.

Η Φενέρ μπήκε στο πρώτο δεκάλεπτο “θυμωμένη” και πολύ γρήγορα κατάφερε να κάνει ένα σερί 6-0 απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που έμεινε χωρίς πόντο για σχεδόν τρία λεπτά από το ξεκίνημα του αγώνα. Τελικά το ρόδι έσπασε η Άννα Σπυριδοπούλου (6-2, 3′) με τις “ερυθρόλευκες” να ξυπνούν από το λήθαργο και να καλύπτουν τη διαφορά (10-9, 6′). Οι οικοδέσποινες συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια του δεκαλέπτου με την διαφορά να εκτοξεύεται στο +10 λίγο πριν τη λήξη της περιόδου (22-12, 10′). Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι “ερυθρόλευκες” κατάφεραν να κόψουν το ρυθμό της Φενέρ και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής, με τις Τουρκάλες βέβαια να βρίσκονται πάντα μπροστά στο σκορ. Λίγο πριν τη λήξη της περιόδου, η διαφορά βρέθηκε στον πόντο (38-37, 20′), ενώ το τελικό 40-37 του ημιχρόνου διαμόρφωσε η Κέλσει Πλαμ με δύο εύστοχες βολές.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε δραματικά με την επιστροφή των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτριες του Γιώργου Παντελάκη ήταν πιο ανταγωνιστικής με την Άννα Σπυριδοπούλου να φέρνει μάλιστα το παιχνίδι στα ίσια (48-48, 25′), χωρίς όμως να καταφέρνει να περάσει μπροστά στο σκορ. Το τελικό 61-55 του δεκαλέπτου διαμόρφωσε η Πηνελόπη Παυλοπούλου με εύστοχο σουτ τριών πόντων. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός έκανε αγώνα δρόμου για να φτάσει τη Φενέρ με τις Τουρκάλες να συνεχίζουν μπροστά στο σκορ. Παρά την υπερπροσπάθεια των “ερυθρολεύκων”, η Φενέρ πήρε τη νίκη με την Μπρία Χάρτλεϊ να διαμορφώνει το τελικό 76-68.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τη νίκη από τη Φενέρ, η Άννα Σπυριδοπούλου ωστόσο ήταν για μία ακόμη φορά εξαιρετική. Η Ελληνίδα φόργουορντ πέτυχε 23 πόντους ενώ την ίδια στιγμή είχε 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ και ήταν η κορυφαία για την ομάδα του Γιώργου Παντελάκη.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα εδώ

Δεκάλεπτα: 22-12, 40-37, 61-55, 76-68

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ