Που θα δούμε τον Ιμπραΐμοβιτς του χρόνου;

Ο ποδοσφαιριστής των Λος Άντζελες Γκάλαξι, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φέρεται να διανύει τις τελευταίες μέρες του στην αμερικάνικη ομάδα, καθώς αποκλείστηκε από τη συνέχεια των πλέι οφς και η αγωνιστική δράση τελειώσει για τον ίδιο.

Ο ίδιος θέλει απ’ ότι φαίνεται να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και ότι το MLS ήταν ένα σύντομο διάλειμμα. Από τον Δεκέμβριο, θα εξετάσει τις προτάσεις που θα έχει.

Η Φλαμένγκο σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει ήδη καταθέσει στον Σουηδό σταρ πρόταση θέλοντας να τον φέρει στη Βραζιλία και να ανεβάσει το επίπεδο του συλλόγου κάνοντας επίσης και ένα δώρο στους φίλους της.

Πάντως, ο ίδιος με βίντεο που ανέβασε στους προσωπικούς του λογαριασμούς χαιρέτησε και ύστερα ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στην Ισπανία. Μένει να δούμε αν η επιστροφή του στην Ισπανία έχει ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον και εάν μπορεί να τον ξαναδούμε με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ