Προβλήματα με τις ισπανικές αρχές για Μέσι

Σε νέους μπελάδες βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, δύο ημέρες μετά την ανάδειξη του σε καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο για 6η φορά στην καριέρα του, φαίνεται να έχει προβλήματα με τις ισπανικές αρχές.

Δημοσιεύματα από την Ισπανία, αναφέρουν πως οι αρχές βρήκαν “κενά” στους ισολογισμούς του φιλανθρωπικού ιδρύματος που έχει ιδρύσει ο Αργεντινός, μαζί με τον πατέρα του και τον αδερφό του το 2007. Υπάρχουν υποψίες, πως το ίδρυμα λειτουργούσε περισσότερο ως κάλυψη, πάρα ως οργανισμός.

Τα χρήματα που λάμβανε το ίδρυμα ήταν ελάχιστα, ενώ σημειώνεται πως εγγράφηκε επίσημα στις αρχές το 2013. Οπότε, παραμένει άγνωστο, το τι τελικά γίνονταν τα χρήματα από το 2007 έως και το 2013. Την διετία 2015-17 μέσω κυρίως της Μπαρτσελόνα, το ίδρυμα έλαβε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στα ταμεία του. Η εφημερίδα “ABC” υποστηρίζει, πως για 6 χρόνια που δεν φαίνονται τα χρήματα, ο Μέσι δεν ήθελε να δηλωθούν στις αρχές.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα και ο πατέρας του, έχουν απασχολήσει ξανά την αστυνομία με τα θέματα που έχουν προκύψει με την φορολογία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ