Προς τον ΠΑΟΚ ο Ίσμαελ Σίλβα

Την πρώτη προσθήκη του ΠΑΟΚ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου αναμένεται να αποτελέσει ο Ίσμαελ Σίλβα.

Ο Δικέφαλος τα βρήκε σε όλα με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή και την Αχμάτ Γκρόζνι και πλέον ο 24χρονος παίκτης αναμένεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο 24χρονος μέσος βρέθηκε ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του Δικεφάλου το προηγούμενο διάστημα και από τον ΠΑΟΚ πάρθηκε η απόφαση ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή του.

Ο Ίσμαελ Σίλβα αγωνιζόταν στη ρωσική ομάδα από το 2017, η οποία είχε πληρώσει ένα εκατομμύριο ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει από τη σουηδική Κάλμαρ.

Αγωνίζεται τόσο ως δημιουργικός μέσος, όσο και ως αμυντικό χαφ, ενώ τη φετινή σεζόν κατέγραψε δυο γκολ και πέντε ασίστ σε 30 αναμετρήσεις.

Το who is who του Ίσμαελ Σίλβα

Γεννημένος στη 1 Δεκεμβρίου 1994 στην Φορταλέζα της Βραζιλίας, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες τις Φεροβιάριο και εν συνεχεία της Κρατέους.

Μετά από εννέα συμμετοχές με την φανέλα της Κρατέους, πήρε μεταγραφή στην σουηδική Κάλμαρ, με την οποία κατέγραψε 115 συμμετοχές, με έξι γκολ και 14 ασίστ, από το 2012 έως το 2017.

Οι εμφανίσεις του αποτελέσαν το… διαβατήριο για τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό, με την Αχμάτ Γκρόζνι να πληρώνει ένα εκατομμύριο ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του.

Στην ρωσική ομάδα και στα δυο χρόνια παρουσίας του, συμπλήρωσε συνολικά 55 συμμετοχές με πέντε γκολ και 11 ασίστ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ