Πρόκριση για τα φαβορί και την Άντερλεχτ στο BCL

Τα περισσότερα φαβορί πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Basketball Champions League, με την έκπληξη βραδιάς να έρχεται από την Αντβέρπ. Δείτε τα ζευγάρια των προημιτελικών στα οποία συμμετέχουν οκτώ ομάδες από ισάριθμες διαφορετικές χώρες.

Στον ελληνικό «εμφύλιο», ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη γοήτρου με 63-62, αλλά η πρόκριση πήγε στην ΑΕΚ που είχε επικρατήσει 84-75 στον πρώτο αγώνα στη Θεσσαλονίκη.

Λίγο νωρίτερα, μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι η Μπάμπεργκ νίκησε εκτός έδρας την Μπάνβιτ με 88-85 και προκρίθηκε στα προημιτελικά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Στα Κανάρια Νησιά, ο Προμηθέας προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να προστατέψει τη διαφορά των 12 πόντων με την οποία είχε νικήσει στην Πάτρα (69-57) και υπέστη την ήττα από την Τενερίφη με 79-57, μένοντας στους “16” του BCL στην παρθενική του παρουσία.

Η ισπανική ομάδα θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τη Χάποελ Ιερουσαλήμ η οποία επιβεβαίωσε την κυριαρχία της κόντρα στη Νεπτούνας και νίκησε ξανά (84-64).

Πανεύκολη πρόκριση πήρε η Βίρτους Μπολόνια η οποία διέλυσε τη Λε Μαν με 81-58, μετά την ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι στη Γαλλία.

Την έκπληξη της ημέρας έκανε η Αντβέρπ η οποία άντεξε στην έδρα της Μούρθια και η ήττα με 78-77, δεν της κόστισε.

Tα ζευγάρια των προημιτελικών:

Χάποελ Ιερουσαλήμ – Τενερίφη
Νίζνι – Αντβέρπ
Ναντέρ – Βίρτους Μπολόνια
Μπάμπεργκ – ΑΕΚ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ