Ράφα Ναδάλ: «Ο Τσιτσιπάς μπορεί να κερδίσει πολλά γκραν σλαμ»

Το εγκώμιο του Στέφανου Τσιτσιπά έπλεξε ο Ράφα Ναδάλ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του μεταξύ τους ημιτελικού για το Αυστραλιανό Όπεν. Ο σπουδαίος Ισπανός τενίστας χαρακτήρισε εκπληκτικό το παιχνίδι με τον Έλληνα αθλητή, ενώ, μιλώντας ειδικά για τον Τσιτσιπά μετά τη σχετική ερώτηση του Τζον ΜακΕνρο, δήλωσε ανάμεσα σε άλλα: «Έχει τα πάντα για να τα καταφέρει, μπορεί να γίνει ένας πρωταθλητής πολλών γκραν σλαμ. Το γεγονός ότι έφτασε εδώ λέει πολλά. Ελπίζω να τον αντιμετωπίσω σε πολλούς σημαντικούς αγώνες».

Παράλληλα, μιλώντας γενικά για τους τενίστες της νέας γενιάς, ο Ναδάλ υπογράμμισε λέγοντας: «Δεν χρειάζονται κάποιο μήνυμα, είναι καλοί παίκτες που βελτιώνονται κάθε μήνα. Είναι πρόκληση να παίζεις μαζί τους και να μοιράζεσαι εμπειρίες μ’ αυτούς. Μιλάμε γι’ αυτούς, αλλά είναι ήδη… εδώ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ