ΣΕΠΚ: “Δεν είναι ανέφικτο να ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος”

Μετά τον ΠΣΑΚ και το αντίστοιχο σωματείο των προπονητών (ΣΕΠΚ) εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης την αντίθεσή του στην εισήγηση του ΕΣΑΚΕ για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος για τη φετινή σεζόν.

Ο Σύλλογος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, τονίζει στην ανακοίνωσή του ότι ναι μεν η προστασία της υγείας των αθλητών είναι πάνω από όλα, αλλά η κατάσταση με τον κορωνοϊό δεν θα έπρεπε να επηρεάζει τη συνέχιση του πρωταθλήματος, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Συγκεκριμένα ο ΣΕΠΚ αναφέρει:

“Ο ΣΕΠΚ δηλώνει ότι είναι αντίθετος με την απόφαση των ομάδων της Basket League αναφορικά με την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος. Αντιλαμβανόμαστε απόλυτα ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες είναι αδύνατο να γίνουν οι αγώνες, αυτό όμως δεν απαγορεύει την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, όταν το επιτρέψουν οι καταστάσεις. Είναι ξεκάθαρο πως η υγεία και η ασφάλεια όλων αποτελούν προτεραιότητα, αυτό όμως δεν συνεπάγεται πως είναι ανέφικτο να ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος ακόμη και το καλοκαίρι”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ