Σιμεόνε: «Να καταλάβουμε ότι η Ατλέτικο βρίσκεται σε μια μεταβατική χρονιά»

Oι Ροχιμπλάνκος έχασαν την Κυριακή από την Μπαρτσελόνα στο Μετροπολιτάνο  χάρη στο γκολ του Μέσι. Η ομάδα έδωσε τα πάντα, οι παίκτες κάνουν ότι ζητά ο προπονητής τους “, δήλωσε ο Σιμεόνε μετά τον αγώνα.Πρέπει να παραμείνουμε υπομονετικοί και να γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα έτος μετάβασης.”Είμαι άνθρωπος της υπομονής, πρέπει να κατανοήσουμε την τεράστια αλλαγή που πέρασε η ομάδα, αλλά χρειαζόμαστε χρόνο για να βελτιωθούμε. “Είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες που παίζουμε. Ο Mέσι έκανε τη διαφορά για άλλη μια φορά για τη Μπαρτσελόνα, καθώς η Ατλέτικο προσπάθησε αργά για να αντιδράσει.

“Πέτυχε ένα υπέροχο γκολ, είχε πολύ χώρο έξω από την περιοχή και, όταν το παιχνίδι ανοίγει, μπορεί να επωφεληθεί από το χώρο, δήλωσε ο Σιμεόνε. Οι Ροχιμπλάνκος  έχουν σημειώσει μόλις 16 γκολ σε 15 αγώνες πρωταθλήματος και ο Σιμεόνε ανησυχεί.

“Δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε με τους αριθμούς”, είπε στους δημοσιογράφους. “Είμαστε απασχολημένοι προσπαθώντας να βρούμε λύσεις” Ο μόνος τρόπος είναι να δημιουργήσεις ευκαιρίες και το κάναμε αυτό. Ο Ζοάο Φέλιξ είχε ρυθμό, ο Κορέα ήταν πολύ καλός .

“Η απόφαση του Σιμεόνε να βγάλει τον Ζοάο Φέλιξ, ενώ το παιχνίδι είχε πάνω από 20 λεπτά για να τελειώσει, είχε ως αποτέλεσμα το κοινό από απαντήσει με αποδοκιμασίες. “Είχε δώσει τα πάντα, ήταν κουρασμένος και έψαχνα για να βγάλω το Βιτόλο,” εξήγησε ο Σιμεόνε.

Η Ατλέτικο είναι τώρα 6 πόντους πίσω από την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ και η 3η  Σεβίλλη 5 πόντους μπροστά. Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ δεν με ανησυχούν », δήλωσε ο Σιμεόνε.« Η Σεβίλλη όμως ναι , είναι τώρα πέντε πόντους μπροστά».

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*