Σοάρες τριετίας στον ΠΑΟΚ (vid)

Το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Ροντρίγκο Σοάρες ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ, με τον 26χρονο αμυντικό να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας με τον Δικέφαλο και να ανακοινώνεται με κάθε επισημότητα.

Ο Βραζιλιάνος, αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον «Δικέφαλο».

Αμέσως μετά το τέλος των τυπικών διαδικασιών, οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ροντρίγκο Σοάρες, που αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Δικεφάλου το φετινό καλοκαίρι.

Παράλληλα, ετοίμασαν ένα εντυπωσιακό βίντεο, προκειμένου να τον καλωσορίσουν στην ομάδα, αναφέροντας πως: «Το μέλλον είναι εδώ. Ο Ροντρίγκο είναι εδώ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ροντρίγκο Σοάρες. Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 2.

O Ροντρίγκο Άλβες Σοάρες γεννήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου του 1992 στην Γκόια κι όπως σχεδόν κάθε παιδί στη χώρα του ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο από… βρεφική ηλικία.

Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο μπήκε σε ηλικία 20 ετών με τη φανέλα της Ουνιάο Σάο Ζοάο, πέρασε για λίγο από την Σάντο Άντρε, πριν ενταχθεί στην Γκρέμιο Ανάπολις. Εκεί έπαιξε ουσιαστικά τη σεζόν 2014-15, μέτρησε 14 συμμετοχές και ένα γκολ, επιδόσεις που ήταν αρκετές για να του εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για την Ευρώπη.

Η Πόρτο τον ενέταξε στο δυναμικό της και τον τοποθέτησε στη δεύτερη ομάδα για τις δύο επόμενες σεζόν, ενώ το 2017 πέρασε από την Τσάβες για ένα εξάμηνο, κάνοντας τις πρώτες του συμμετοχές στη Liga NOS. Την επόμενη σεζόν, ο Ροντρίγκο αναζητούσε μία ομάδα στη μεγάλη κατηγορία, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να αποδείξει ποιος πραγματικά είναι και η Άβες του έδωσε την ευκαιρία.

Ο Βραζιλιάνος μπακ την πρώτη του σεζόν στην ομάδα, έπαιξε σε 33 αγώνες, βρήκε δίχτυα μία φορά και έδωσε δύο ασίστ, ενώ ήταν εκ των βασικών στην πορεία προς την κατάκτηση του Κυπέλλου, του πρώτου τίτλου του συλλόγου στην ιστορία του. Το πρώτο βήμα είχε γίνει. Το άλμα όμως θα ερχόταν τη σεζόν 2018-19.

41 συμμετοχές, τέσσερα γκολ, εννιά ασίστ, βράβευση από τη Liga NOS ως το κορυφαίο μπακ της σεζόν και πολλές σημαντικές διακρίσεις ακόμα και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Ο Ροντρίγκο πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν και οι μνηστήρες άρχισαν να μαζεύονται γύρω του. Πόρτο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας έριξαν τα δίχτυα τους, αλλά ο ΠΑΟΚ κινήθηκε γρήγορα και μεθοδικά και κατάφερε να φέρει τον Βραζιλιάνο στη Θεσσαλονίκη.

Καλώς ήρθες Ροντρίγκο!

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ